07 joulukuuta 2019

JOULUKUUSI KORISTELTUNA


Villa H, joulukuusi koristeltuna, Libanoninsetri, joulu, sisustus
Villa H, joulukuusiJoulukuun ensimmäisenä päivän joulukuusemme sai koristeet yllensä. Libanoninsetri on niin kaunis ilman koristeitakin, mutta joulun tunnelmaa tuomaan lisäsin oksille kolmenlaisia koristeita. Ruskeita ja vihreitä hienoisesti valon loisteessa kimaltavia palloja, ruskeita tasseleita sekä solmin rusetteja valkoisesta satiininauhasta. Simppelit koristeet sopivat hyvin yksinkertaiseen kuuseen.Villa H, joulukuusi koristeltuna, Libanoninsetri, joulu, sisustus


A sekä koirat antavat olla kuusen ja koristeet aivan rauhassa. Koiria eivät muutenkaan kasvit kiinnosta sisällä. A käy silloin tällöin ihastelemassa kuusen juurella joulukuusta ja katselemassa koristeita. Kuusen juurelta, kiikkutuolin takaa, kuuluu vain wau.


Villa H, joulukoristeet
Villa H, joulukuusi koristeltuna, Libanoninsetri, joulu, sisustus


Meidän joulun koristeena ovat joulukuusi ja kuistilla kranssi. Muutaman pienen tontun kaivoin varastosta, mutta toinen päätyi koiran suuhun ja sitä kautta roskikseen, heh. Eipä sitä jouluksi muuta kaipaa kuin joulukuusi koristeltuna, joululaulut ja yhdessäoloa kynttilän ja takkatulen loisteessa.  Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.