12 joulukuuta 2019

JOULUN TUNNELMAA


Gubi beetle, keittiön sisustus, kukkakimppu, Villa H,
jouluksi kukkakimppu, Villa H


Mistä sinulle tulee joulun tunnelma? Minulle se tulee rauhallisesta tahdista, joululauluista, joulukuusesta ja tuoksuista. Juuri siitä syystä tykkään tehdä itse lanttulaatikot, paistaa pienen joulukinkun ja leipoa karjalanpiirakoita. Tänä vuonna menimme mummolaan A:n kanssa leipomaan karjalanpiirakat. Yhdessä äitini kanssa, sillä parhaat piirakat syntyvät leivinuunissa. Iltaisin juon kupillisen glögiä ja istahdan hetkeksi sohvalle, ennen kuin menen nukkumaan.


keittiön sisustus, Villa H, keittiö
Jouluksi kukka-asetelma, Villa H, keittiön sisustus, koti, keittiö


En tarvitse suurta määrää koristeita, muutama kukka ja joulukuusi sekä kynttilät tuo tunnelmaa. A:lle jää rutiinit mieleen muutamasta kerrasta, niinpä joka aamu hän kävelee sohvapöydälle ja nostaa kynttiläkipon kannen ja haluaa kynttilään tulen. Niin rakas. Perään sanoo poppa. Joten kynttilänloistetta riittää arkiaamuista alkaen.


Villa H, Gubi beetle, baarituolit


Kävimme eräänä aamupäivänä ostamassa pienestä putiikista muutaman joululahjan. Ostin jotain pientä jouluista viemistä tyttären kummeille ja mummoloihin. Harvoin käyn nykyään kaupungilla, sillä se on niin väsyttävää ja tilaan mieluummin juuri sitä mitä haluan nettikaupoista. Mutta joulun tunnelmaa toi myös vierailu jouluisessa putiikissa. Ja riittää että, käy muutamassa liikkeessä ja tunnin päästä takaisin kotiin.


Villa H, taulukollaasi, keititön sisustus, valkoinen keittiö
Villa H, joulun tunnelmaa kukilla


Ja kyllä, joulun tunnelmaan käy myös ihan mitkä vain kukat, vaikka roosaa ja beigeä, ristiäiskimppu. Juhlavaa tai yksinkertaista. Jouluksi meinasin tehdä rennon kimpun valkoisista kukista, ehkä amarylliksestä, tulppaaneista sekä joulutähdestä.


  Villa H:

2 kommenttia:

 1. Ihana A <3 Niin ne lapset oppivat rutiinit nopeasti. Ja, huomaa miten tärkeitä nuo rutiinit/perinteet lapsille on. Tänä vuonna meinasin jättää joulukalenterin tekemisen, mutta isot tiedustelivat, eikö kalenteria ole lainkaan. Joten, tein kalenterin lapsille, ihana perinne. Ja, juurikin nämä pienet jutut lasten kanssa tekevät jouluni!
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on niin rakas <3. Oppii kyllä todella nopeaan, kerran tekee jotain niin sen jälkeen aina pitää tehdä samalla lailla :). Oi, ihana. Lasten kanssa joulu tulee kyllä ihan erilailla <3. Kiitos ja samoin sinne ihanaa viikonloppua ja joulun odotusta!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.