19 joulukuuta 2019

MITÄ JOULULAHJAKSI?


joululahjaideat, joululahja, Villa H,
herkkulahja, joululahja, lahjat, Villa H


Mitä lahjaksi sellaiselle jolla on jo kaikkea eikä tarvetta uusille sukille, pyyhkeillä tai muullekaan tavaralle ole? Mistä itse ilahtuisin, on esimerkiksi ihan vain tuore, vastapaistettu ruisleipä esimerkiksi, nam. Ruoka ja herkut menee aina ja lahjaksi on ihana ostaa sellaisia tuotteita joita ei muuten tulisi hankittua. Tai lahjakortti hierontaan, osteopaatille tai jäsenkorjaajalle olisi myös oikein mieluisa. Tai siivouslahjakortti tai joku muu palvelu ja nämähän voi toteuttaa omatekoisella kortilla ja toteuttaa itse. Tai antaa lahjaksi jotain yhdessä tekemistä.


aineeton joululahja


Lapselle voisi antaa lipun uimahalliin ja muuta yhdessä tekemistä, jotain erityistä, mitä ei tule kotona tehtyä. 


joululahjaideat, joululahja, Villa H, takkatuli


Me ollaan mieheni kanssa molemmat yhtä tylsiä, ettei me kumpikaan haluta lahjoja. Meillä ei osteta toisillemme lahjoja jouluna eikä syntymäpäivinä. Tai myönnän, ostan välillä meille molemmille jos jotain sillä hetkellä on tarpeen. Tavaralahjojen sijaan arvostan enemmän perheenä0 yhdessä tekemistä ja yhdessä oloa. Sitä mitä voisi olla arjessa enemmän. Meille se monesti tarkoittaa lomaa. Tavaralahjojen sijaan, ostamme lomat aina niin, että sanotaan, tässä sinulle joulu- tai syntymäpäivälahja esimerkiksi vaikka ei joulua tai syntymäpäiviä olisikaan moneen kuukauteen näkyvissä.

  Villa H:

2 kommenttia:

  1. Jalkahoito, manikyyri, pedikyyri, parturi, kampaaja, ravintola, elokuvat, irtoripset, irtokynnet, päähieronta, kylpylä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palvelut on just hyviä lahjoja ja kun tuntee saajan niin tietää mistä hän tykkää ❤

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.