02 joulukuuta 2019

LIBANONINSETRI JOULUKUUSENAVilla H, ideoita jouluun, Libanoninsetri, cedrus libani, joulukuusi
Villa H, ideoita jouluun, Libanoninsetri, cedrus libani, olohuone

 

Tänä vuonna hommasin joulukuuseksi Libanoninsetrin. Olen ihastellut pinterestissä jo vuosia noita kauniita hento- ja harvaoksaisia setrejä. Meillä on muutamana vuotena ollut oikea joulukuusi, mutta se kuusen jalkaan laittaminen ja suoraan saaminen on niin rasittavaa puuhaa, että halusin jotain helpompaa. Ja jotenkin se aito joulukuusi on minun valinta, vaikka ne muovikuuset kauniita ovatkin.

joulu, villa h, Villa H, ideoita jouluun, Libanoninsetri, cedrus libani, joulukuusi


Toivon, että tämä ruukussa kasvava puu ei nuupahtaisi heti alkuvuodesta, vaan menestyisi seuraavaan jouluun. Olenkin yrittänyt perehtyä Libanoninsetrin hoito-ohjeisiin huolella nyt.


Libanonin setri, erilainen joulukuusi, Villa H

Joulukuusemme on nyt muutaman viikon olohuoneessa ollut ja aika lailla on taaperomme antanut sen olla rauhassa. Välillä on käynyt ihailemassa joulukuusta, kuten minäkin.


Villa H, ideoita jouluun, Libanoninsetri, cedrus libani, joulukuusi, olohuoneen sisustus

Joulukuun ensimmäisenä päivänä koristelin joulukuusen, kun A oli päiväunilla, joten myöhemmin tällä viikolla vielä kuvia joulukuusesta. Millaiset koristeet tämänvuotinen joulukuusemme sai. Ainakin tasseleita, jotka ovat jo siinä hetken aikaa riippuneet.  Villa H:

4 kommenttia:

 1. Kaunis kuusi. Meillä miesväki on tiukasti sitä mieltä että aito kuusi ja itse metsästä haettuna. :) Itse kun voisin valita jotain muutakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oishan se ihana hakea aito joulukuusi omasta metsästä, mut kun ei ole metsää tässä niin helpommalla sai tämän ostettua. Se kuusen laittaminen jalkaan on niin mun inhokki hommaa 😅

   Poista
 2. Mä oon tehnyt tota samaa setrikuusen pinnailua 😅 Joskus löysin Plantagenilta tuon kuusen, mutta oli den verran arvokas, etten raaskinut ostaa. Mistä sä löysit tän yksilön?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysyin paikallisesta kukkakaupasta et voisko heidän kautta tilata ja sieltä ostin. Ja siis onhan tuo arvokas puu ja todella toivon että menee useamman joulun että ei oo niin kallis 😅

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.