15 joulukuuta 2019

VIIKON PARHAAT


Libanonin setri, joulukuusen valot, olohuoneen sisustus


Joulukuusen valot

Meillä joulukuusessa ei ollut alkuun valoja sillä ajattelin, ettei tuohon setriin valot sovi, mutta kyllä vaan joulupuuhun valot kuuluu. Ihanasti tuo joulun tuntua joulukuusen loistaessa pimeässä.


Villa H, viikon parhaat

Hapankorppu ja hedelmäiset patukat

Parhaat herkut taaperolle rattaisiin ja autoon, jos ei muutoin viihdy, on antaa käteen puolikas hapankorppu tai piltti välipalapatukka. Voin sanoa että näillä meillä on menty pidemmät automatkat ja koirien ulkoiluttaminen jos toinen ei muuten enää viihdy vaan haluaisi vain äidin syliin.


Villa H, viikon parhaat, hierojalla käynti, olohuoneen sisustus,


Hierojalla käynti

Kymmenen kiloisen taaperon kantaminen pidempiä matkoja käy kyllä niskoihin ja selkään. Viikon paras rentoutuminen oli kyllä hierojalla käynti.


Villa H, joulu, joulukuusi, tossut


Sisäkengät

Viikon paras ostos oli uudet sisäkengät. Niin pehmoiset ja lämpimät sekä hyvät jaloille. Jalat eivät näissä hikoille lainkaan, niin kuin jossain keinokuidussa.
Akupunktio 

Mulla vioittui lokakuussa etusormi ja on edelleen todella kipeä. Sanoin tästä hierojalle, että mikähän sormessa voisi olla. Hän laittoi hieronnan aikana sormeen akupunktioneulat ja vitsit miten se oli hyvä. Turvotus laski ja mielestäni kipukin hieman helpotti.


Villa H, vierashuone, yövieras, koti, sisustus


Yövieras 

Saimme A:n eskari-ikäisen serkun yökylään perjantaina. Niin parasta oli seurata heidän leikkejä ja yhdessä olemista. Ja se, kun kävimme yövieraan kanssa kahdestaan käyttämässä koirat iltalenkillä. Juttua olisi riittänyt pidemmällekin lenkille ja kyllä meillä oli hauskaa.  Näitä pitää tehdä useamminkin <3


  Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.