10 joulukuuta 2019

KASTEJUHLA


ristiäiset, kastejuhla, perhejuhla, perhe, vanhemmuus, kukat
kukka-asetelma, kastejuhla, lumiastiasto, Villa H
ristiäiset, kastejuhla, perhejuhla, kukat


Niin kaunis ja herkkä tapahtuma. Juhlissa oli kourallinen läheisiä ja A:n kummit. Me vietettiin pari viikkoa sitten A:n kastejuhlaa. Nimi oli jo annettu kuukausia sitten ja nyt oli kaste. Taapero oli jo niin mukana tapahtumassa. Otti kaiken irti suunnattomasta määrästä huomiota mitä sai ja innostui pulpattamaan ja touhuamaan oikein kunnolla <3. Hän sai ihania lahjoja, muistoja.
kastejuhla, koti, sisustus, olohuone, Villa H
hedelmälautanen, tarjottavat, kastejuhlaJuhlat suunnittelin jo pitkälti hyvissä ajoin monta kuukautta etukäteen ennen hakumatkaa. Ajattelin nimittäin että sitten en välttämättä ehdi suunnitella kun kaikki aika menee pienen kanssa tutustuen, leikkien ja hoivaten. Keräsin tarjottavista ja kukista taulun instagramiin ja nämä näytin niin kakkuja kuin kukkia tilatessa.


ristiäiset, kastejuhla, kukka-asetelma, kakku, Villa H
Villa H, kastejuhla, kukat, lahjat
Villa H, kukat, kastejuhla, ristiäisetItse leivoin vege voileipäkakun ja siitä tuli niin törkeän hyvää, että laitan ohjeen vielä eri postaukseen. Niin ja tein hedelmä/ marjalautasen, joka oli niin näyttävä ja herkullinen. Siitä tulee mun perinne. Se mitä opin näistä juhlista, on että seuraaviin juhliin teen kaiken itse ja vähemmän eri sorttia. Vähemmän on enemmän, pätee tarjottaviin kyllä. Kakut eivät niin maistu ja riittää yksi herkullinen kakku ja lisäksi jotain suolaista.   Villa H:

6 kommenttia:

 1. Kyllähän itsetehdyt on aina parhaita. Ja nimenomaan tuo, että vähemmän on enemmän kun osaa suunnitella hyvin ja sinähän osaat. Hyvä muistaa näin joulunkin alla sama asia ettei leivo liikaa vaan hyvää harkiten. t. Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, varsinkin kun on tottunut saamaan niin herkullisia äidin ja siskojen tekemiä leivonnaisia ja kakkuja. Tottunut liian hyvään niin ei muitten tekemät maistu niin hyvältä ;). Ja joo, niin on ei liikaa joulunakaan. Terkkuja sinne <3

   Poista
 2. Oi, teillä on ollut ihanat juhlat ja mitä herkkuja tarjottavana. Tuo on aivan totta, ei makeaa tarvtse olla niin paljon, usein suolaista tai juuri hedelmiä menee enemmän.
  Mukavaa loppuviikkoa teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin ihanat juhlat <3, juhlat on kyllä kivoja. Ja niin on, mieheni on aina sitä sanonutkin, mutta en tarpeeksi kuunnellut häntä ennen juhlia :). Kiitos paljon ja samoin sinne teille!

   Poista
 3. Kauniit kukkaset ja herkullisen näköiset tarjoilut! Kiinnostaa tietää miten tuollaisen taaperon kastaminen tapahtuu käytännössä - itse kun olen osallistunut vain pienten vauvojen kastejuhliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Ja ihan samalla lailla meni kastaminen kuin pienillä vauvoilla. Välillä A halusi käydä siskoni sylissä ja silittää koiria, mutta muutoin oli meidän sylissä. Kaavakin oli ihan sama kuin vauvoilla, vaikka nimi oli jo valmiina, se sanottiin että olette antaneet nimeksi sen ja sen jne.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.