06 elokuuta 2020

IHANA KESÄ

Tämä kesä on ollut ihana. Jo ihan säiden puolesta. Hellettä, sadetta, lämpöä, pilvistä, kaikkea sopivasti ja mikä parasta, kesävaatteilla on pärjännyt koko kesän. Mutta sitäkin ihanampi se on ollut viettää yhdessä A:n kanssa. Ensimmäinen kesä neidin kanssa <3. Meidän neiti on kasvanut ja kehittynyt aivan huimasti kesän aikana. 

 

Meille kesän alussa tehty uusi terassi sekä A:n oma leikkipuisto on ollut aivan mahtavat lisäykset pihalle. Pihasta tuli paljon eläväisempi, kun siellä on toimintoja siellä sun täällä. Jos ei A ole tuolla terassilla uimassa, niin koirat ovat päiväunilla aurinkotuolissa. Itse ehkä kaksi kertaa ehdin tuolille kirjan kanssa tänä kesänä.

A rakastaa uimista ja sanoo joka ilta: mennään saunaan. Nimittäin mikäs sen ihanampaa kuin uida poreammeessa saunapäivinä. Nykyään hän ei edes saunaan tule, koska uiminen on parasta.

 


Me ollaan lenkkeilty, jumpattu, käyty syömässä, käyty mummoloissa lähes joka viikko ja serkkujen luona leikkimässä. Ollaan saatu monesti yövieraita ja muutamat kauempana asuvat ystävät kylään. 

 

Leikitty omassa leikkipuistossa. Kiikuttu, laskettu mäkeä ja leivottu monen monet hiekkakakut. Ihmetelty kypsyviä tomaatteja terassilla ja kasteltu kukkia. Vietetty aikaa lasitetulla terassilla.

Kesään mahtui vaikka mitä, vaikka oikestaan koko kesä kotona vietettiinkin. Kesän loppuun mahtuu vielä yksi viikonlopun mittainen miniloma. Se onkin ihana päätös kesälle ja aloitus syksyyn.

 

  Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.