02 elokuuta 2020

VIIKON PARHAAT JA PAHIMMAT


Paras aamupala oli sunnuntaina. Kun kuutena päivänä viikosta on syönyt kaurapuuroa aamuisin, on ihana kattaa sunnuntaina runsas aamupala. A:n herkkua on kananmunat, hän söisi niitä vaikka joka päivä jos vain saisi.


 

Paras teko oli varata hotellihuone ja ostaa junaliput elokuun minilomalle. Ensimmäinen kesälomareissu tälle kesälle ja tätä odotan niin kovasti. Tällä jaksan tehdä töitä seuraavat viikot.


Uuden sohvan hankinta onkin ehkä lähempänä kuin arvasinkaan. En malta odottaa. Toisaalta mikään ei ole vielä varmaa…

 


Ihanin tapaaminen oli perjantaina kun saimme kauempana asuvan ystäväperheen kylään <3.


Ihanin yllätys oli siskoni keräämät mustikat. Kiitos <3
Parasta seuraa A:lle oli serkku. Hän niin nautti serkun yökyläilystä ja leikkiseurasta. Ihana oli kuunnella heidän leikkejään samalla kun tein töitä. Siitä oli myös iso apu minulle, kun A:lla oli kaveri.


 


Viikon pahin ja järkyttävin hetki oli tiistai-iltana, kun ollessani koirien kanssa lenkillä hyökkäsi vihainen koira koirieni kimppuun. Luultavasti omistajalta katkesi hihna tai irtosi kädestä. Pahinta oli kun yritin vain saada koirat kauemmaksi vieraasta koirasta ja aina se tuli vain taas päälle… ja lopulta näytti että puraisee suoraan päästä meidän toista koiraa. Huh, onneksi ei tullut hampaan jälkiä koirien nahkaan, mutta heille jäi pelko tuntemattomia koiria kohtaan entistä pahempana. Heinäkuussa tällaisia tapahtui kaksi kertaa, kun vieras koira hyökkää koiriemme kimppuun. Tulevaisuuden varalle tilasin turvasumuttimen.


 Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

  1. Pistää vihaksi tuollaiset vastuuttomat koiranomistajat! Onneksi ei tullut fyysisiä vammoja kuitenkaan. Jatkossa sumuta sillä turvasumutteella koiran lisäksi koiran omistaja, ne enempi tarttis kurinpalautusta. Koirastahan vaan tulee sellainen millaiseksi omistaja sen tekee, ei se oma-aloitteisesti ala itseään tottelevaisuuskouluttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, sitä talutti siis luultavasti alle 18 v. lapsi. Onneks ei tosiaan tullut mitään, ite vaan kärsinyt siitä lähtien vatsakivuista.. sen verran kova säikähdys oli. Niin on, ja pitäisi kyllä olla kuonokoppa jos koira arvaamaton, tuon jälkeen on juossut juuri sama koiranulkoiluttaja karkuun kun nähnyt meidät.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.