12 elokuuta 2020

OLOHUONEEN PÖYDILLÄ


Se kun on päivät pitkät kotona, niin on välillä kiva vaihtaa edes jotain tasoilla ja pöydillä. Tai välillä vaihtaa vaikka vilttiä ja sohvatyynyjä, mitä kyllä teen todella harvoin. Pieni muutos piristää niin paljon ja tuo iloa kotona oloon. Monesti pelkät leikkokukat tekevät jo paljon huoneen tunnelmaan ja arkeen.

 


Nyt halusin sohvapöydälle ja sivupöydälle uudet asetelmat, entisillä on menty varmaan jo yli vuosi jos ei pidempäänkin. Niinpä aloitin taas ottamalla kaikki tavarat pois ja pyyhkimällä pinnat kostealla.

 


Sohvapöydälle on A kantanut joskus puukipon, jossa on puisia leikkieläimiä. Tämä näytti niin kivalta, että jätin sen osaksi asetelmaa. Nyt on olohuoneessakin leluja aina esillä ja leikit syntyvät helposti olohuoneeseen mennessä. Maljakko, kuivakukat, lelut, pari kirjaa ja pienet kipot. Niistä syntyi kyllä ihana, ehkä hieman syksyinenkin, asetelma sohvapöydälle.

 


Sivupöydälle tuli vähemmän kirjoja, aiemmin ollut lehtipino sekä kynttilänjalka ja lempimaljakkoni tai oikeastaan kulho. Ihanan piristäviä on tällaiset pienet muutokset.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.