20 elokuuta 2020

UUDENLAISTA ARKEA

 

Tällä viikolla meidän arkeen tuli kaikkea uutta, sillä seurakunnan kerhot alkoivat. Maanantaina olimme iltaperhekerhossa, tiistaina tutustumassa taaperokerhoon ja tänään olimme vielä perhekerhossa. Perjantaisin on vielä muskari, mutta tällä viikolla se jää meiltä väliin koska lähdemme huomenna odotetulle minilomalle.

 

Niin paljon on tullut muutoksia, että pari yötä meni vähän huonommilla yöunilla ja pari päivää oli hieman itkuisempi ja väsyneempi neiti meillä. Mutta tämä on kuulemma normaalia lapselle, kun tulee muutoksia tuttuun arkeen ja ennen kuin uusi arki tasoittuu.

 

Ja arvatkaa vain miten paljon hän on nauttinut kerhoissa käynneistä. Siellä hän leikkii aivan innoissaan kavereitten kanssa eikä malttaisi kotiin lähteä. Välillä menee vauhdilla paikasta toiseen että varmasti ehtii piirtää/ askarrella ja leikkiä kaikilla ihanilla erilaisilla leluilla mitä kotoa ei löydy. Välillä hän kysyy, onko pojilla ikävä <3. Koirat kun ei kerhoon pääse mukaan.

 

Ja minusta tämä viikko on tuntunut siltä, kuin taas olisi maanantai, vaikka onkin vasta torstai. Niin paljon on ehtinyt tehdä ja touhuta muutamissa päivissä.

 

  Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.