09 maaliskuuta 2014

KOTIMME IKEAT

Sain tämän hauskan ilmianna kotisi Ikeat -haasteen Koti Aurorassa -blogin Johannalta. Ideana on ilmiantaa kodin Ikea hankinnat. Sekä laittaa mukaan vähän ajatuksia siitä, onko se Ikea nyt niin paha ja persoonaton? Haaste on lähtöisin Projekti Verkaranta -blogista. 

Tässäpä meidän Ikeat:

 Työhuoneessa pöytälevy jalkoineen, laatikosto, pöytävalo sekä taulun kehykset. Näitten lisäksi vielä kattovalaisin sekä verhot. Tässä huoneessa taitaakin olla eniten sieltä ostettuja.. 

Vierashuoneeseen ompelin verhot sekä päällystin tuon tuolin istuinosan ikean kankaista. Meidän kaikki verhotangot on muuten myöskin ikeasta.


Keittiössä baarituolit ja jakkara.


Makuuhuoneessa matto, peili ja viltti.


WC:ssä pyyhekoukut, wc-paperitelineet sekä -harjat. 

Eteisessä kattovalaisimet sekä kynnysmatto.

Onhan noita kertynyt.

Mun mielestä Ikean tuotteissa ei ole mitään pahaa. Sieltä varmasti löytyy sekä huono että hyvälaatuisia yksilöitä. Ja kumminkin itseä vartenhan se koti kalustetaan ja sisustetaan. Jokainen ostaa sieltä mistä tykkää, sitä mistä itse tykkää ja mikä on budjetilleen sopivaa.

Meilläkin esimerkiksi eteisen valot ja baarijakkarat on hommattu Ikeasta ihan siksi, kun en oikein tiennyt millaiset haluan (enkä tiedä vieläkään..). Ikeasta löytyi sitten sopivan edulliset vaihtoehdot.

Kumminkin persoonallisuus sisustukseen tulee siitä, miten huonekalut ja esineet sommittellaan ja yhdistellään. Harvemmin se koko koti on yks yhteen Ikean kuvastoon nähden..

Haasteen heitän seuraaviin blogeihin: Olisi hauska kurkata mitä ikeoita teiltä löytyy?

Metsolassa
Puistolassa.
Pisaroita

18 kommenttia:

 1. Hienot Ikeat ja kauniit huoneet. :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Oon kyllä ihan tykänny noista, eteisen valot on ehkä noista ne väliaikaiset.. mut menetelee.. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Vielä itekkin oon ollu melko tyytyväinen ;). Ainoastaan työhuoneen kattovalaisin on ehkä liian suuri ja nuo eteisen valot... mut onneks noi on sen verta edullisia ettei paljon häviä jos löytääkin enemmän mieleiset :).

   Poista
 4. Kiitos haasteesta! Nappaan sen matkaani. Teiltä löytyy kivoja ikeoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kiva :). Mietin eka ettei meillä pitäis paljoa olla ikean juttuja mut olihan noita :).

   Poista
 5. Go Ikea. Eikä heti uskoisi, että kaikki esittelemäsi tuotteet olisi Ikeasta!!!

  Kivaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Totta, ja sit kun käy niin harvoin Ikeassa nii eihän sitä tiiä mitä siellä on myynnissä ;). Oon varmaan vuosi sitten viimeksi käynyt, no ei oo kyllä ollut tarvettakaan... Kiitos S, samoin sulle mukavaa alkanutta viikkoa <3.

   Poista
 6. Kivat kuvat! Tota kierre jakkaraa olen useasti hiplaillut Ikeassa. Sain samaisen haasteen, minulta kylläkin vielä tekemättä…. Ryhdistäydyn ja teen ensi viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! No niin nyt toteutukseen ;). Tää oli niin helppo haaste et oli nopea toteuttaa :). Nuo jakkarat on ihan kivat, mut ehkä ne joskus vielä vaihtuu... saas nähä..

   Poista
 7. Kauniita kuvia ja kivoja tuotteita. Ja aivan samaa mieltä olen Ikeasta kuin sinäkin. Sitten kun ehdit, niin blogissani odottaa heti uusi haaste! Se on onneksi lyhyt ja ytimekäs ; )

  Mukavaa viikon jatkoa Heini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi, pitääpä tulla kurkkaamaan haaste, kuulostaa hyvältä ;)

   Poista
 8. Kiitos haasteesta! Nyt osuikin sellaiseen Ikea-kokoelmaan, että ei tosi... Pitää vähän harkita miten tän toteutan, ettei näytä liian pahalta ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, huone kerrallaan niin katos sinne ne sulautuu ;D.

   Poista
 9. Kivoja kuvia =) En tosin ymmärrä, miksi aloitat tekstin "- - Ikean tuotteissa ei ole mitään pahaa - -" eli kuin puolustelemalla Ikea-hankintoja. Se, että pystyy sisustamaan tyylikkäästi yhdistelemällä designia ja halvempia tuotteita, on kiva ja taloudellinen taito ja hyvä esimerkki muille. Ei Ikea-ostoksista kukaan sinua syyttele =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Ja joo ilmaisin tosiaan epäselvästi. Siis kukaan ei mua syyttele enkä puolustele noita ostoksia, vaan vastasin tähän alkuperäisen haasteen kysymykseen :

   (http://dreamtomorrow-livetoday.blogspot.fi/2014/02/hyva-paha-ikea-persoonatontako.html)
   Olisi myös kiva kuulla samassa yhteydessä oma mielipiteesi siitä, onko IKEA tosiaan niin paha ja persoonaton kuin usein kuulee?

   Joten miehän sit heti alkuun vastasin tuohon kysymykseen :D. Eli siis oon ite ihan samaa mieltä kuin sinäkin sisustamisesta :). Mun mielestä yleensäkkään mitään ostoksia ei tarvii puolustella toisilleen.. Kaikilla on oma tyyli käyttää rahansa ;).

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.