02 maaliskuuta 2014

SISARUKSET ON RIKKAUTTA..


Illalla kotiin ajellessa mietin, et miten yksinäinen sitä olisikaan jos olisi ainut lapsi, vai olisiko? Eilinen päivä meni niin vauhdilla lapsuuden kotona tekemättä mitään. Paikalta puuttui vain viisi.. Muuten olikin koko konkkaronkka paikalla.  Sisarukset on kyllä niin rikkautta!

Aina tarvittaessa joku vastaa puhelimeen, joskus vasta kymmenennen henkilön jälkeen, mutta kumminkin yleensä aina jonkun saa kiinni. Ja ei tarvitse sanoa kuin puoli sanaa niin sisarukset tietää mistä puhutaan jne.

Ei sitä kaipaa enää muuta isoa ystäväpiiriä ympärille, kun perheestä tulee heti parikymmentä jos ei lähemmäs kolkyt. Ja joukko kasvaa vuosi vuodelta. On tullut sisarusten puolisoita ja lapsia.

Olikin kasvolihakset aika krampissa eilen illalla, kun päivän olin virnistellyt lapsukaisille. Mikshän sitä ei osaa olla naama peruslukemilla? heh.

ps. nyt sit ensi kerralla tiedän mitä tehdä, jos puoli taloa on sähköttä ja silti kaikki sulakkeet on on-asennossa. Jep, yöllä tuli perehdyttyä asiaan ja lopulta syykin selvisi: se oli vain yksi talon pääsulakkeista.

19 kommenttia:

 1. Sisarukset on kyllä kultaakin kalliimpia♥

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä, sisarukset on ihan parhautta <3
  Mikä kiva asukokonaisuus sulla on? Laita vähän lisätietoja, vaikka ei olekaan mikään päivän asu-postaus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3. Tässäpä tulee: neuletakki on ikivanha JC:stä ostettu, valkoinen paita ja farkut Only. :).

   Poista
 3. Niinpä. Sisarukst on <3 . Meillä tulee kans melkoinen konkkaronkka jos kaikki on koolla. Nyt mä vaan mietin kuka "ihme" Sä voit olla. Ja ekasta kuvasta silmiini osui sun treenatut käsivarret, hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3. Ollaankohan me tavattu joskus :) ? Ihan alkoi hymyilyttää tuo viimeinen lause, mun käsien treenaus taitaa rajoittua sulkapallon peluuseen (sekin oikealla kädellä) ja siivoukseen kotona ;).

   Poista
 4. Tuttavapiirissäni on paljon tyyppejä joilla on ihanan isot sisarusparvet. Välillä olen vähän kateellinen, sillä itselläni ei ole kuin yksi sisko, jota sitäkin näkee aivan liian harvoin.

  VastaaPoista
 5. Blogissani olisi sinulle haaste: http://kotiaurorassa.blogspot.fi/2014/03/ilmianna-kotisi-ikeat.html

  VastaaPoista
 6. Oon niin samaa mieltä!! On vaikea kuvitella elämää ilman sisaruksia ja itselläni tähän samaan menee vielä serkut, kuin siskoja hekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja eihän sitä millään pysty kuvittelemaan mitä ois jos ei olisi ollenkaan sisaruksia..

   Poista
 7. Mä en osaa kuvitella, millaista olisi jos olisi paljon sisaruksia. Samoin kuin sä et taatusti, millaista olisi ilman sitä yhtäkään. Tiettyinä hetkinä omat puolensa varmasti molemmissa :) Mutta kyllä hyvät sisarussuhteet on taatusti isoin rikkaus mitä on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin, ei sitä voi kyllä mitenkään osaa kuvitella millaista olis ilman sisaruksia, molemmissa tosiaan puolensa, niinkuin joka jutussa yleensäkin.. mut on se silti vain niin parasta <3 <3 <3

   Poista
 8. Ihailen tuota sinun tauluseinääsi, näppärä kollaasi! Ja kaunis teksti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3. Ja hei kohta te pääsette muuttamaan! Se oli niin ihanaa aikaa.. sisustaa ja suunnitella ja ja ;)

   Poista
 9. Totta, sisarukset ovat kultaakin kalliimpia <3

  VastaaPoista
 10. Itse olen kaivannut sisaruksia oikeastaan aina, mutta kaikkein eniten siinä vaaiheessa kun sain ensimmäiset lapseni ja tuntui että ei ollut ketään tuttua samassa tilanteessa. Onneksi nyt myöhemmin on löytynyt ystäviä korvaamaan hiukan sitä aukkoa, vaikka eihän se sama asia ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3, ihan totta, ystävät ei kummiskaan ole ihan sama asia, mutta ystävästä voi tulla kuin sisko <3.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.