13 maaliskuuta 2014

TORSTAITERKUT


Onpas ollu erityisen ihana viikko! Oon ajellut työmatkoja niin hymyissä suin, jopa ääneen nauraen, ettei muista katsoa edes nopeusmittaria... Hauskoja juttuja ja toisaalta aika omituinen viikko. Se taitaa olla vain kevät ja aurinko mikä sekoittanut mun pään :). 

Ruokapöydällä koivunoksien silmut on jo avautuneet. Lehdet tekee kyllä niin kevätfiiliksen, jos ei mikään muu! Tämän kunniaksi otankin huomisen päivän rennosti.

Leppoisaa loppuviikkoa!

8 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalta. Ihanaa että on päiviä jolloin voi oikeasti nauttia hetkestä. Ja tää kevät on niin parasta aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja joka hetkestähän sitä pitäisi nauttia.. ja luultavasti tuo lenkkeily aloittaminen on ollut niin piristävää ;). Mitenkä se aina talvella jää tuo lenkkeily...

      Poista
  2. Ihania kuvia ja ihanalta tuntuu ajatus myös keväästä! Mutta onko se turkanen luvannu takatalvea ja pakkasta ihan meidän kotiintulon kunniaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna ja kiva kuulla siustakin piiitkästä aikaa ;). Miun sään seuraamiseen kuuluu vaan nuo ikkunat, aamulla sängystä katon et näkyykö olkkarista auringonpaistetta vai ei :D. Niin ja takatalvesta ei ole tietoakaan... ja itseasiassa talvihan täällä on nytkin. Lunta maassa ja välillä sataa lisää ja välillä sataa vettä. Et tervetuloa vain takaisin tänne!

      Poista
  3. Ihania kuvia. Kevät on tännekin oikein tervetullut, kun kerran hiihdosta ei tullut mitään ;) Nautihan perjantaista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Ride! Tuo auringonpaiste on kyllä niin ihmeellistä, heti on iloisempi mieli :). Mulla jäi tänäkin talvena sukset testaamatta ;). Täällä nautitaan <3

      Poista
  4. Looks amazing! Great blog you have, keep posted!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you very much Lara and lovely saturday! <3

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.