15 maaliskuuta 2014

PUHDAS KOTI JA RENTO ASU


Mie niin rakastan puhdasta kotia, sen tuoksua. Se on kyllä yks parhaista tuoksuista. Toinen on silitys. Siinä jos missä mieli lepää.. ja vaatteet tuoksuu niin hyvälle silittäessä.. En antaisi kyllä miehen silittää, pestä pyykkiä enkä siivota. Ne on mun jutut meillä. No tietty jos hän oikein kovasti tahtois niin sitten, heh.

Jumpsuit on kyllä niin kätevä vaate. Joko neuletakin kans kotiin tai bleiserin kans toimistolle. Jalkaan tennarit tai korkkarit. Kesällä sit sandaalit..

Nyt yökylään, palamisiin.

20 kommenttia:

  1. Pakko kysäistä, mistä olet jumpsuitin löytänyt? Mukavan näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Kirsi, tään olen ostanut loppuvuodesta Onlystä. En käynyt tuossa liikkeessä moneen vuoteen, mut nyt sit oonkin löytänyt kivoja vaatteita :).

      Poista
  2. Kiva asu ja kaunis sinä <3 <3.

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia! Ja ihana asu! :) Viikonloppuja Heini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna, viikonloppu menikin vauhdilla kun menin kotiin kotiin yökylään :). Lenkkeilyä sisarusten kans ja olemista vain :).

      Poista
  4. Niin ihanan keväisen herkkää noi kukat! Jumpsuit on minulla vielä etsinnässä...mangossa oli jotain, mutta en kerennyt kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä ihania kukkia, harmittaa ihan kun ne niin nopeaan menee huonoks.. Näitä taitaa onneks olla myynnissä jonkin verran, et etköhän omasi löydä :).

      Poista
  5. Ihana asu, ihana koti! Puhtaus on mielelle namia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjukka! Se on <3. Ja arvaa oliko ihana tulla tänään kotiin, kun vastassa oli puhdas koti..

      Poista
  6. Kiva jumpsuit. Tuollaisen voisin ottaakin, vaikken yleensä ole kyseisestä vaatekappaleesta niin innostunutkaan. Mistäs tuo siis on? Hauskaa, että voi kiinnostua asioista, joista ei niin luullut pitävänkään, kun näkee niitä toisen päällä, eikä vaan kaupan rekissä. Varsinkin, kun kuviasi katsoessa mulla tulee mieleen, että ihan kuin minä olisin tuossa ;)

    Meillä taas niin, että mies siivoaa minua enemmän. Ennen oli toisin päin, mutta elämäntilanteiden vaihtuessa kotihommapainopisteetkin voivat muuttua ihan huomaamatta. Hyvä niin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No miekin katoin eka tätä kaupassa henkarissa, et ei tuo voi kyllä hyvältä näyttää ;). Mut aina kannattaa testata! Haha, no niin nyt sit shoppailemaan ;).

      Tosiaan meilläkin varmasti tilanne olisi toinen jos olisi erilainen elämäntilanne. Me kun eletään kaksistaan niin meillä on näin. Miehelle kuuluu roskapussin vienti ;).

      Poista
  7. Teidän Jielde pysäyttää aina ihailemaan. Meillä on nyt niin paljon tavaraa ahdettuna pieneen asuntoon, joten ei pääse ollenkaan samalla tavalla esille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kaunis valaisin! Ja hei sitten teidän uudessa kodissa se saa varmasti oman tilansa. Tsemppiä rakennusprojektiin, se oli kyllä ihanaa aikaa vaikka välillä väsyttävää.. Voisin vaikka joskus rakentaa uudestaan :).

      Poista
  8. Ihanan näköistä, nuo kukat noissa pulloissa on ♥ ja ihana tuo sinun asukin!

    VastaaPoista
  9. Onpas tyylikäs jumpsuit! Mun oma on räiskyvän korallinpunainen ja paksua collegea, ei sitä ihan korkkareillakaan salonkikelpoiseksi tuunata :) Tää sun näyttää todella hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti J! heh, ihan hymyilyttää kun miettii sun jumsuittia ja korkkareita yhessä ;). Kannattaa kyllä kokeilla jos kiva tulee vastaan, niin rento kesällä kuin talvella!

      Poista
  10. Kauniita kuvia! Ja tosi hauska asu! Olen monesti halunnut hankkia jumpsuitin, mutta toistaiseksi on jäänyt kauppaan, koska en uskalla edes sovittaa sellaista... Mietin vaan, että miten mun vatsamakkaran saa kätkettyä tuossa asussa...luultavasti ei mitenkään. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Heh, tuo oli sen näköinen kaupassa et mietin kyllä et sovitanko, mut onneks sovitin :). Mut hei tuohan peittää kaiken ;) just siks niin rento.

      Poista
  11. Hauska kun just laitoin kans yksi päivä näitä kukkia ja samanlailla pikku maljakoihin :) Mites tyllihame edistyy? Minä ehkä saan sen ensi viikolla.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä kivat tuolleen pikku maljakoissa :). No miehän sit tilasin valmiin, mut ei ole vielä saapunut. Mulla kun se ompelukone on edelleen kaupassa ;). Peukut ylös et ois sopiva ;). Voi että, heti käyttöön sit :)

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.