10 elokuuta 2016

ELOKUUN SUOSIKIT

Jos nyt lähtisin sohvakaupoille, olisi valinta tämä Le Grand Air -decotique sohva. Valkoinen, pellavakankainen sohva. Olen haaveillut jo monta vuotta pellavaisesta, rennosta sohvasta. Vielä ei taida kumminkaan nykyinen sohva mennä vaihtoon.

Tällä viikolla on ollut jo syksyä ilmassa. Tuulista ja viileämpää, mutta auringonpaistetta. Sohvalle syksyksi muutama vihertävä tyyny. Sekä pehmeyttä neulotuilla vaaleilla tyynyillä. Tykkään erityisesti Tine K Homen tyynynpäällisistä. Sieltä löytyisi syksyksi vihreää.

Flosin ICS2 riippuvalaisin on niin unelma. Näitä pari kappaletta menisi eteiseen. Oispa upea tulla kotiin kun vastassa kauniit valaisimet!

Työhuoneeni sisustaminen on edelleen vaiheessa. Elokuussa olisi tarkoitus maalata seiniä. Harmaa kiehtoo nyt. Olisiko sävynä harso? 

Pyöreät maljakot ovat tulleet jäädäkseen, joten edelleen haaveilen tuosta Svenskt Tenn Dagg-maljakosta.

8 kommenttia:

  1. Arvaa kun täällä pähkäillään et otanko tuon sohvan vai muuton sen korallin värisen rest-sohvan?!?!

    VastaaPoista
  2. Vielä että jos tuohon olis korallin värinen päällinen niin ottaisin heti! Lisäksi tietysti valkoinen vaihtopäällinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohonhan saa niitä vaihtopäällisiä, laita kyselyä saisko korallin värisenä! Mun tekis mieli laittaa tuo meidän sohva myyntiin ja tilata tuo sohva :). Ja on se muutonkin sohva kiva!

      Poista
    2. Juu kysyin, mutta ei ole. Mietitään vielä... :)

      Poista
  3. Syksy tuntuu tulleen ihan parissa päivässä tänne lounaaseen! Ja voi nuo Flosin valaisimet on vaan niin ihania. Mulle kelpaisi myös pöytävalaisimena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä musta elokuu on ollut vielä kesäkuukausi.. mutta ei tänä vuonna. Sanoin siskolleni, että voi pakata hellevaatteet kun tulee Suomeen, äsken taas soiteltiin niin sanoin et täällä on syksy, enää +13.. huh, miten kylmältä tuntuu..

      Se on ihana pöytävalaisimenakin! Mutta syksyn tullen tarvitaan enneminkin muutama kattovalaisin.

      Poista
  4. Syksy on tullut ja tuonut mukanaan sisustuskärpäsen, ainakin tänne.:) Kauniita juttuja olet kerännyt kollaasiisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla se ei hävinnyt kesälläkään ;). Mutta joo, syksyisin tekee mieli aina jotain uutta, vaikkapa uuden takin..

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.