25 elokuuta 2016

OLOHUONEEN VÄRILÄISKÄ


Maalikärpänen iski nyt syksyn tullen. Aloitin listojen paikkaamisesta ja niitten maalaamisesta. Ja seuraavana on vuorossa muutama seinä. Sankollinen uutta sävyä ostettu. Tuo petroolinsävyinen seinä tosin jää ennalleen. Valosta riippuen joko sinertävä, vihertävä tai harmahtava. Se on kiva piristys muuten vaaleaan olohuoneeseen. Olohuoneen väriläiskä.

Kaunista torstaita!

11 kommenttia:

  1. Näyttää upealta. <3 Hyvää loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun uskallat käyttää värejä, niin kaunista! Mun tekis kans mieli maalailla, mutta jotenkin en vaan saa aikaiseksi, kun muuttokin siintää haaveissa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ainahan voi maalata uudestaan jos värisävy ei enää miellytäkkään puolen vuoden päästä :D. Ai niin, vitsit joko on uusi asunto kiikarissa?

      Poista
    2. En ole vielä katsellut asuntoja. Vuodenvaihteessa pitää alkaa panostaa siihen, nyt on muut metkut mielessä.

      Poista
  3. Hyvältä näyttää! Tykkään siitä, että uskaltaa laittaa jotain vähän räväkämpää seiniin. Itsellänikin musta seinä on kyllä ollut suosikki jo pitkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :). Musta seinä kuulostaa kans kivalta! Meillä on se mun suunnittelema tapetti eteisessä, mustalla pohjalla valkoist, niin se on kyllä ihana katseenvangitsija.. kyllä sitä persoona saa näkyä ja pitää laittaa sitä väriä/tapettia seiniin mistä itse tykkää. Ja onneksi on aina helppoa maalata uudestaan ;)

      Poista
  4. Niin kaunis sävy!! Mäkin haluun väriiiiiii :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on vielä livenä paremman sävyinen! Nyt vaan kuule maalikaupoille ja maalaamaan. Sittenkun kyllästyy niin uutta pintaa vain ;). Tosin meinasin nyt maalata vähän pidempi aikaisempaa työhuoneeseen..

      Poista
  5. Millä paikkasit ja maalaisit listat? Sama homma olisi edessä. Ihana toi seinä. Jännä kyllä miten sininen ja vihreä sävy alkaa taas iskeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rautakaupassa suositteli presto kalustekittiä (valkoista) paikkaukseen. Mut sit sehä ois jääny ikävästi näkymään niin maalasin "listamaalilla" joku maalarin valkolakka, vielä koko listat läpi.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.