24 helmikuuta 2017

MAGNOLIAN OKSAT

magnolia, sisustus,interior, olohuone
magnolia, sisustus,interior, olohuone
magnolia, sisustus,interior, olohuone
magnolia, sisustus,interior, olohuone
id

Vihdoin tännekin saatiin magnolian oksia kukkakauppaan. Reissun jälkeen heti tiistaina suuntasin Kukkataloon ostoksille. Ja taas kerran tuli valinnanvaikeus.. kylmiö oli täynnä keväisiä leikkokukkia. Mukaan tarttui vähän kaikkea ja magnolian oksat. Nyt vain odotellaan että nuo nuput avautuu! Muotoseikka -blogissa olikin vinkkiä miten magnolian saa kukkimaan, kannattaa käydä kurkkaamassa.

Ja oispa ihana omalle pihalle magnoliapuu, mutta näillä leveysasteilla se ei kyllä selviäisi.. Harmi. Menipä tämä viikko vauhdilla, se on taas perjantai ja viikonloppu edessä! Kivaa perjantaita!

14 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!! Oikein mukavaa perjantaita sinne :)

    VastaaPoista
  2. Mä luin kans Viljan postauksen :). Pitäis kokeilla! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on aiemmin kukkinut hyvin ilman sokeria, muutenkin vaihdan veden useasti kukkiin. Mutta nyt testaan sokerin kanssa ja kohta kukkii ensimmäiset ♥. Kiitos!

      Poista
  3. Ai nyt näitä olisi tullu, minä heiltä jo aikaa sitten kyselin ja toivetta näistä jätin! Täytyypä käydä omat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, miekin tilasin näitä jo heti tammikuun alussa :D. Nyt pikaisesti ;)

      Poista
  4. Mie palasin kukkakaupasta ilman näitä, blääh 😩 Ei ollut saatavilla. Edelliset oksat mitä ostin näyttivät jo alun alkaen niin kituvilta, että epäilin saaneeni pelkkiä tavallisia risuja 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, nyt vain tilausta kukkakauppaan! :D :D sitä ei tiedäkkään mitä tulee kun oksia ostaa.

      Poista
  5. Mun tarvii kanssa hakea jostain omani, nämä ovat niin ihania, vaikka jännitystä onkin aina ilmassa mahtavatko kukkia. :D

    Ihanaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja kestää kauan kun ensin odottaa että nuput aukeaa ja sitten kukat.. Kiitos paljon Jenni ♥

      Poista
  6. Aina olen itsekin haaveillut magnolian oksista, mutta täälläpäin harvoin löytää edes kukkakaupasta. Magnolian kukat ovat niin kauniita ja vielä tuoksukin on huumaava. :) Mistä muuten olette hankkineet tuon kauniin mustan hyllykön? :) Hyvää viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tilaamaan kukkakaupasta, jospa sitten saisit! Eiköhän näitä muutkin ostaisi? Se on house doctorin sivupöytä nimeltään (se isompi)! Tilasin sen aikoinaan homenord-nettikaupasta.

      Poista
  7. Kaunista. <3 Voi pöh, täältä Iisalmesta ei koskaan saa mitään kivoja kukkia, ei näitäkään. :/ Onneksi voi ihastella tällaisia edes virtuaalisesti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥. Hei ootko tilannut kukkakaupasta näitä? Tilasin joskus papukaijatulppaaneitakin kun eivät valokoimaan kuuluneet.. Nämä on niin kauniita nuppuilla ja kukilla!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.