01 syyskuuta 2017

HANKINTOJA ENSI KESÄÄ VARTEN

interior, olohuone, ton-tuoli,
ruokailutila, interior
ton-tuoli, olohuone, interior, sisustus

Ihanaa syyskuun ensimmäistä! Täällä talo on vihdoin hiljentynyt ja itsellä alkaa rauhallinen kahvihetki ensimmäistä kertaa tälle päivälle. Otin kuusi täditettävää yökylään ♥, joten vilinää ja puheensorinaa on riittänyt tasaiseen tahtiin koko päivän. Ensiksi kolmen pienimmäisen, hoidossa olleen, kanssa kaupassa evästä hakemassa ja sitten tulikin viisi yövierasta jo lisää joten ilta meni leikkipuistoillen, poreammeessa kylpien ja herkutellen. 

eteinen, ruokailutila, interior, sisustus
tolix tuoli, ton-tuoli
ton-tuoli, tolix, formakami valaisin

Terassille ostin tässä taannoin pari ton-tuolia pöydän äärelle ensi kesän kahvi ja terassiruokailua varten. Vielä on pyöreä pöytä ostamatta, mutta meinasin sen tilata sitten talven alesta (toivotaan että taas olisi alet finnisdesignshopissa kevättalvella). Nimittäin syksy tuli niin vauhdilla ettei vielä ole pöydälle tarvetta ennen ensi kevättä. Noille tuoleille kyllä löytyi heti monta käyttöpaikkaa sisälläkin. Niin lisätuoliksi ruokapöydän ääreen kuin eteiseen tuoliksi kenkien laiton avuksi.

5 kommenttia:

 1. Kauniit tuolit. Ja, mukava viikonloppu sinulla, vauhdista huolimatta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Kiitos, ihanat kaksi päivää ollut ♥.

   Poista
 2. Kauniita kuvia <3 Täälläkin Ton tuoli löytyy eteisestä, juurikin kenkien laittoon, mutta myös vierasvarana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥. Nuo tuolit on niin ihanat! Ootan kyllä et saan terassille nuo tuolit ja pyöreän pöydän.. taidan ensi kesänä siirtää toimistonkin sinne :D.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.