13 syyskuuta 2017

SISUSTUSTA PIENELLÄ BUDJETILLA


Tässä tulee 5 vinkkiä, kuinka sisustaa kotia edullisesti (tai ilmaiseksi). Tämä onkin just sitä sisustamista mitä minä itse teen. Meillä ei sisustuspäivityksiä tehdä ostamalla aina uutta, vaan pienillä muutoksilla. Pienellä bloggaajaporukalla kiertää haaste pikkubudjetilla sisustamiseen liittyen ja tartuin oitis mielenkiintoiseen ja inspiroivaan haasteeseen. Haasteen heitti Suvi Zubi’s Corner -blogista.

id

1. Pienet muutokset, kuten sohvatyynyn päällisten vaihto (monella varmasti löytyy mutamat tyynynpäälliset kaapista jemmasta) tai vaihda kehyksiin uudet kuvat. Itse maalaamalla tai piirtämällä saa myös omannäköistä ja persoonallista sisustusta.

2. Siirtele kalusteita tai vaihda kalusteiden paikkaa huoneesta toiseen. Meillä työhuoneesta sohva siirtyi kesäksi taas terassille ja nyt syksyn edetessä se taas tuodaan takaisin sisälle.

3. Maalaa seinät. Maalipönikkä ei paljon kustanna, joten tämä on edullinen ja helppo tapa muuttaa sisustusta. Välillä tummemaksi tai vuorostaan vaaleammaksi. Meillä muutama huone on saanut jo kolmannen värin pintaan, mutta miksi ei?


4. Vaihda asetelmia. Asetelmien tekeminen ei kustanna penniäkään ja näin saakin helposti uudistettua sisutusta. Miten ihana onkaan kun meillä on vihdoin makuuhuoneessa yöpöydät ja kaksi tasoa lisää tehdä astelmia.

5. Kukat. Erilaisilla leikkokukilla ja viherkasveilla saa ihanasti tunnelmaa huoneeseen. Pienellä rahalla vaikkapa yksi oksa kukkakaupasta tai mikä sen parempaa kuin että saa keväästä syksyyn ilmaisia kukkia luonnosta maljakkoon. 

Tänään haen inspiraatiota Habitaresta. Ihana päivä tulossa!

6 kommenttia:

 1. Hyviä vinkkejä olit listannut. Ei sitä aina tarvi ostaa uutta ja kallista. Itse en ainakaan sellaiseen sisusteluun pystyisi! Kaunis koti teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit. No ei todellakaan. Ostetaan sohva ja käytetään loppuun :). Kiitos paljon ♥

   Poista
 2. Näitä vinkkejä just kaipaan! Välillä pitää saada muutosta tunnelmaan nopeasti ja edullisesti, mieluiten ilmaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kiva, toivottavasti sait näistä vinkkiä!

   Poista
 3. Kiitos kun lähdit mukaan haasteeseen, ihana postaus :)

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.