17 syyskuuta 2017

PEILIPINTAISET YÖPÖYDÄT

 

 Kaupallinen yhteistyö:  KP Interiors

 

Voiko sisustus olla koskaan valmis? Ehkä voi, nimittäin nyt minusta tuntuu että meidän makuuhuoneen sisustus on valmis hankittuani sinne vihdoin viimein puuttuvat yöpöydät. Meillä ei ole ollut kunnollisia yöpöytiä koskaan valehtelematta yhtään. Aiempaan asuntoomme yöpöytiä ei olisi sopinut ja tähän nykyiseen kotiin ei ole mieleisiä tullut vastaan. Niinpä viikko sitten suuntasin KP Interiors -liikkeeseen samointein kun näin instassa kuvan upeista peilipintaisista yöpöydistä. Ja hei, olihan ne paljon kauniimmat ja upeammat liikkeessä kuin kuvassa joten eipä montaa minuuttia tarvinnut ostopäätöstä miettiä.



Makuuhuoneen harmoniseen tunnelmaan nuo peilipintaiset yöpöydät tuovat vähän lisää fiilistä. Beiget seinät, musta samettinen päiväpeite, höyhenvalaisin ja peilaavat yöpöydät muodostavat kiinnostavan kokonaisuuden. Nyt on sisustus valmis makuuhuoneessamme. Tai ainakin toistaiseksi, heh. Tuo marmorinen alusta kynttilän alla on myös samasta sisustuskaupasta ostettu. Ja mikä parasta, minulla on nyt kaksi tasoa lisää tehdä asetelmia.

Suloista sunnuntaita!

4 kommenttia:

  1. Vaude upea makuuhuone! �� Kuinka paljon yöpöydille tuli hintaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥, seinän sävykin meni nappiin raksa-aikaan. Reilu neljäsataa maksaa pöytä, kannattaa käydä/kysyä tuolta liikkeestä jos haluat vastaavat. Ne on kyllä ihanat!

      Poista
  2. No johan säihkyy, tosi ylellisen näköiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin säihkyy, onneksi on helppo puhdistaa pölystä ;). Koiratkin voi peilailla nukkumaan mennessä :D

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.