21 syyskuuta 2017

TUNNELMOIJA

olohuone, villa h, formakami, jielde
id, interior, tunnelmoija, ruokailutila, sisustus

Miten ihana on tehdä töitä takkatulen lämmössä. Kuunnella puitten räsähtelyä, samalla niin rentouttavaa. Sytyttää sen hetken mieluinen tuoksukynttilä työpöydälle. Välillä lenkkeilyä syyssäässä, sadepisaroiden harvakseltaan tippuessa vaatteille. Kotiin tullessa taas villasukat jalkaan ja tietokoneen ääreen kahvikuppi seurana. Sellainen tunnelmoija täällä. 
 
Tämä on yksi niistä yrittäjyyden loistavista puolista, saa tehdä kotona töitä ja omaan tahtiin. Pienillä asioilla 14 tunnin työpäivät ei tunnu pitkältä ja välillä voi sitten ottaa vuorostaan löysemmin. 

4 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmakuvia! MÄ en tiedä olisiko musta tekemään töitä kotona...keksisin kuitenkin koko ajan jotain muuta (lue: kivempaa) puuhaa. Sama pätee kotona jumppailuun...

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anu! Heh, entäpä jos tykkää töistä niin paljon ettei keksi muuta ;). Ei vaan, eihän tämä tosiaan sovi kaikille. Saatan taas innostua ja tehä aamusta iltaan, varsinkin jos todella mielenkiintoista suunnittelua niin ei malta lopettaa. Mulla on tullut hyvä rutiini tuohon kotona treenaamiseenkin. Aamulenkin jälkeen koirille ruuat ja ite jumppaamaan. Nuorempi koirista on ihan ihmeissään mitä teen ja välillä teenkin vatsalihaksia toisen pomppiessa mahanpäällä ja nuollessa mun kasvoja :D.

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi löytyi ja suuri kiitos siitä ettei ole täynnä mainoksia ja tuote-esittelyitä. Ymmärrän että ne ovat bloggareiden tulonlähde, mutta itseltä jää kyllä lukematta. Täällä käyn jatkossakin, mukavaa syksyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Päivi ja samoin sulle ihanaa syksynjatkoa! En tykkää itekkään että usein olisi mainosta ja tuote-esittelyitä, onhan tämä minulle harrastus. Ja toisaalta, jos saan joskus alennusta tain jotain mistä tykkään niin silloin ne näkyy luonnollisesti täällä blogissa. Harvoin saan yhteydenottoa sellaisesta mikä kiinnostaa oikeasti ja mihin haluan lähteä mukaan. En kumminkaan tee tätä niin että olisi tulonlähde mulle. Työt on sitten erikseen :).

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.