04 lokakuuta 2017

SYKSYÄ KOTIIN X5


sisustus, rituals kynttilä, interior, hortensia
 
Tuoksukynttilät. Mikään ei ole tunnelmallisempaa ja kotoisampaa kuin sytyttää kaunis tuoksukynttilä syysillan hämärtyessä. Nykyään iltaisin sytytän työpöydällekin tuoksukynttilän. Minusta tuoksut tuo kotoisuutta ja tykkään siksi juurikin tuoksukynttilöistä. 

chihuahua, talja, koirat
samettityynyt, svanefors, olohuone

Sametti. Kesästä lähtien meille on tullut samettia enemmän ja enemmän. Ensiksi ostin samettisen päiväpeiton ja seuraavaksi kaksi samettista tyynynpäällistä. Viime keväänä etsin kuumeisesti samettirahia olouoneeseen, mutta oikeanlaista ei tuntunut löytyvän. Nyt syksyllä on tullutkin todella monelle brändille myyntiin samettiraheja, mutta en taida enää hankkia. Onneksi tämä ajatus oli mietinnässä niin kauan ettei tarvetta lopulta olekaan.  
interior, olohuone, sisustus, villa h blogi
Viltit. Mikä on sen ihanampaa kuin kääriytyä kolean ilman tullessa vilttiin takkatulen ääreen. Suosin vilteissä erityisesti villaisia ja maanläheisiä sävyjä.Tällä viikolla on väsyttänyt erityisen paljon, joten miten kiva onkaan kääriytyä jo aamusta vilttiin ja mennä hetkeksi päiväunille. Mikähän syysväsymys iski?


taljat, tekstiilit, syksy
chihuahua, koirat, olohuone
stingray keinutuoli, villa h, banaanipuu, olohuone, interior

Tekstiilit. Niin sohvatyynyt, paksut villamatot kuin taljatkin. Niitä enemmän ja enemmän syksyn edetessä kohti talvea. Seuraavaksi tuon ruokapöydän tolix-tuoleille istuintaljat tuomaan kotoisuutta ja lämpöä. Tekstiileissä suosin aitoja ja laadukkaita materiaaleja. Näin ne säilyy vuodesta toiseen hyvinä, eikä tarvitse hommata uusia joka syksy.

interior, sisustus, olohuone, viltit, hortensia
 
Leikkokukat. Mulle kodikkuuteen kuuluu myös leikkokukat. Niinpä ostan muutaman viikon välein mieluiten valkoisia leikkokukkia. Yksi lempikukistani on hortensia joka kestää myös monesti lähes kolme viikkoa kauniina maljakossa. Ensiksi valkoisena ja sitten pikkuhiljaa muuttunut vihreäksi.

Mukavaa syysiltaa sateesta huolimatta!

4 kommenttia:

 1. Kaunista, valoisaa ja tunnelmallista! Allekirjoitan kaikki mainitsemasi, mutta erityisesti kynttilät ja leikkokukat ovat hurmaavia. Hortensia on niin kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥. Niin on! Niillä saa jo kodikasta aikaiseksi. Hortensia on kyllä yksi lempikukistani.

   Poista
 2. Onpas todella mielenkiintoinen astia tuo monikasvoinen kippo, onko kyseessä matkamuisto vai voisikohan tuota löytää muutenkin kuin varaamatta lentolippuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kippo on tuliainen Helsingin reissulta, joten ei tarvitse varata kauemmaksi matkaa :). Zarrosta ostettu ja sieltä pystyy tilaamaan ihan soittamalla tai sähköpostillakin, jos haluat vastaavan. On Jonathan Adlerin kippo.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.