Muutaman vuoden tauon jälkeen päärynäpuu kukki kesän alussa taas kauniisti ja saimme taas nauttia nyt päärynäpuun sadosta. Leivoin päärynöistä gluteenitonta päärynäpiirakkaa yhteishyvästä nappaaman reseptin mukaan. Eka kerralla noudatin ohjeen paisto-ohjeita ja liikaahan se paistui. Seuraavalla kerralla ajastin uunin piippaamaan puolet aiemmin. Ja olipas se kerrassaan makoisaa. Gluteenitonta ja ei lainkaan liian makeaa. Täydellistä lämpimänä vaniljajäätelön kanssa tarjoiltuna.
Nyt luulen pärjääväni päärynäpuun hoidossa ja toivotaan että ensi vuonna satoa ehtii enemmän mun koriin kuin lintujen syötäväksi. Nimittäin jonnekin ne meinasi puusta kadota!
Nyt päiväkahville pikkuveljeni kanssa. Mulla on kyllä maailman parhaat sisarukset.. eilen illalla nimittäin veljeni pesi kaikki ikkunat meiltä! Ei nimittäin oma aika olisi riittänyt siihen ja nyt ne puhdistui samalla kun itse tein töitä. Mahtavaa ♥.
Nyt päiväkahville pikkuveljeni kanssa. Mulla on kyllä maailman parhaat sisarukset.. eilen illalla nimittäin veljeni pesi kaikki ikkunat meiltä! Ei nimittäin oma aika olisi riittänyt siihen ja nyt ne puhdistui samalla kun itse tein töitä. Mahtavaa ♥.
Kuulostaa herkulliselta! :) Täytyykin kurkata tuo resepti kun gluteeniton leivonta täälläkin ajankohtaista! :)
VastaaPoistaSuosittelen kyllä, just hyvää kun ei liian makeaa :)
PoistaOnpa ihanan näköistä! Ja varmasti maistuu paremmalta kun on oman sadon hedelmistä tehty!
VastaaPoistaJa oli mun makuun myös :). No just näin :). Ihanaa viikonloppua!
Poista