08 lokakuuta 2017

TAULUKOLLAASI VALOKUVISTA

taulukollaasi valokuvista, olohuone, villa h
matkustus, taulukollaasi valokuvista, villa h
taulukollaasi valokuvista, olohuone, villa h
taulukollaasi valokuvista, olohuone, villa h, ruokailutila
taulukollaasi valokuvista, työhuone, villa h

Vaikka kuinka löytäisi kauniin julisteen, niin ei se sykähdytä välttämättä kovinkaan pitkään. Niin että sitä jaksaisi seinällä katsella. Ja kerta tykkään valokuvata niin miksi en teettäisi ottamistani kuvista seinille valokuvia ja julisteita?

Yksi rakkaimmista yhteisistä harrastuksistamme on matkustelu ja uusiin paikkoihin tutustuminen. Kierrellä maailmalla ja lomailla yhdessä. Niinpä idea kollaasiin tuli matkakuvia selatessa. Keräsin kollaasiin kuvamuistoja joiltakin matkoiltamme. Kävinkin yhden illan aika läpi niin Thaimaan x3, Vietnamin, Toronton, New Yorkin, Mauritiuksen, Gran canarian, Gambian, Pariisin x2, Lissabonin ja Etelä-Korean kuvat läpi. Löytyihän sieltä monen monta itselle mieleistä kuvaa, mutta lopulta kuusi kuvaa päätyi taulukollaasiin.

Nyt tuossa voi aina välillä pysähtyä ohi kävellessä katselemaan kuvia, muistella menneitä lomamatkoja ja suunnitella uusia tulevia matkoja ja kohteita.

Ihanaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

 1. Todella ihanat ja tyylikkäät ❤ ja ihanat muistot! 🤗 valokuvaus on niin upea juttu 🤗

  Mukavaa sadepäivää! ☔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ ja niin on! Hommasinkin just uuden kameran.. nyt vain pitää opetella uudelleen kuvaamaan ;). Kiitos, täällä oli päivä tosi kaunis ja nyt vasta sataa!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.