24 lokakuuta 2017

SYKSYISET HORTENSIAT OLOHUONEESSA

Villa H, chihuahua, interior, olohuone, sisustus
Villa H, chihuahua, interior, olohuone, sisustus
hortensia
Villa H, chihuahua, interior, olohuone, sisustus
Villa H, interior, olohuone, sisustus

Viikko sitten maanantaina kävin siivouspäivän kukat Joensuun Kukkatalosta. Sinne suuntaankin lähes aina kukkaostoksille. Etukuistille ostin suuret sypressit ja olohuoneeseen sohvapöydälle syyssävyiset hortensiat. Nyt onkin kuulemma viimeisiä hetkiä ostaa hortensioita tälle vuodelle. Ja nyt leikkohortensiat on myös kestävämpiä kuin kesällä varsien muuttuessa puumaisemmiksi ja minullehan se sopii mainiosti. Toivottavasti nuo kukat jaksaa sitten marraskuun puolelle saakka.

Nyt kun nuo pienet veijarit on herkutettu, lenkitetty ja ruokittu niin voin itse aloittaakin työt ja laittaa takka lämpenemään. Jostain syystä tykkään nyt tehdä iltapainotteisesti töitä tietokoneella. Onhan se tietty tunnelmallisempaa työskennellä kynttilän loisteessa ja takan lämmössä kuin aamupäivällä kun ulkona on vielä kirkasta.

Kaunista tiistai-iltaa!

4 kommenttia:

  1. Juuri tämänsävyisistä hortensioista tulee niin Wales-vibat, siellä näitä oli pihoilla puskat pullollaan <3. Ostin itse yhden hortensian varren elokuun puolivälissä töiden alkaessa ja jätin kuivamaan nyt syysloman alkaessa. Se kesti kyllä hurjan kauan, kun taas joskus menevät viikossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OI, oispa ihana jos näitä kasvaisi takapihalla ♥. Mielelläni nappaisin vaasiin vaikka viikottain :).

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.