30 tammikuuta 2018

MAANANTAILISTA

y-tuoli, skagerak työpöytä, työhuoneen sisustus
tauluseinä, villa h blogi, työhuoneen sisustus, flos gatto, y-tuoli

Täällä moni maanantain juttu toteutui vasta tiistaina, kuten siivouspäivä joten eipä haittaa että maanantailista tuleekin vasta tänään.
 
Viikkosuunnitelma:
 
Toivottavasti nopea parantuminen flunssasta, ja kyllä näyttää että voisi yhtä helposti ohi mennä kuin tulikin. Suunnitelmissa viettää rento viikko jotta parantuisi ensi viikkoon hyvin. Kotoilua ja loikoilua sekä vähän töitäkin. Ei mitään sen kummallisempaa. Ehkä kumminkin tartun pensseliin ja maalaan.  Ehkä jotain maalausta tuonne kuvissa olevaan työhuoneeni seinälle. Katsotaan.
 
 
 


Parasta just nyt:

Päivän ulkoiluhetki siskoni ja hänen lasten ja koirien kanssa läheisellä luistelukentällä. Ihana sää ulkoiluun! Saatiin myös paljon kavereita iltapäiväkerholaisista. Kyllä koirat vetää rapsuttelijoita luokseen. Meidän koirat vain ei ole kauhean innostuneita lapsijoukosta. Heh. Ja polvivammakin näyttää jo lupaavalta. Loppuviikosta pääsen jatkamaan treenailua näillä näkymin. Jihuu!
 

Mistä unelmoin juuri nyt:

Tällä hetkellä unelmoin terveestä olosta. Kyllä sitä arvostaa terveyttä ihan pienten särkyjen ja flunssan jälkeen. Niin ja unelmoin kunnon hikitreenistä. Sitä on ikävä.
 
y-tuoli, skagerak työpöytä, työhuoneen sisustus
työpöytä, sisustus


Toivelistalla:
 
Toivelistalla on herkullinen ruoka. Paljon uunikasviksia ja jotain oikein maukasta ruokaa.
 
 
Kiitollinen:
 
Nyt olen erityisen kiitollinen siitä, että saan työllistettyä itseni ja että töitä riittää.  Nimittäin en osaisi lähteä muualle töihin näiden kohta kahdeksan yrittäjävuoden jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.