28 tammikuuta 2018

OLOHUONEEN UUSIN TULOKAS

olohuoneen sisustus, flos ic f2, flos, lattiavalaisin, villa h
olohuoneen sisustus, flos ic f2, flos, lattiavalaisin, villa h, stingray
chihuahua, olohuoneen sisustus, flos ic f2, flos, lattiavalaisin, villa h

No nyt vihdoin kuvia siitä, mikä on olohuoneen uusin tulokas. Nimittäin tammikuun alussa tein tämän vuoden ensimmäisen sisustushankinnan ja ostin olohuoneeseen kauan haaveilemani lattiavalaisimen. Flosin IC valaisimen messinkisenä. Ai että, se on nimittäin mielestäni kaunis kuin koru.
 
olohuoneen sisustus, flos ic f2, flos, lattiavalaisin, villa h
olohuoneen sisustus, flos ic f2, flos, lattiavalaisin, villa h
olohuoneen sisustus, flos ic f2, flos, lattiavalaisin, villa h

Tykkään sekoitella eri metallinsävyjä ja minun mielestäni niiden sekoittaminen tuo vain kodikkuutta eikä se häiritse lainkaan. Nyt on erittäin trendikästä kromi kalusteissa mutta itse tykkään enemmän messingistä. Olohuoneestamme löytyy niin mustaa kuin messinkistä ja kromista huonekalua ja yksityiskohtaa. Sohvapöydässä ja sivupöydässä mustaa metallia ja valaisimissa messinkiä ja vuorostaan stingray keinutuolissa kromiset jalat. Vähän kaikkea sulassa sovussa.
 
En ole muutenkaan trendien harjalla sisustaja vaan sisustan oman tyylini mukaisesti mistä pidän ja mistä haaveilen. Harkitsen nykyään kauan ennen kuin ostan tuotteen. Näin välttää virheostokset ja samalla tulee ostettua sellaista mistä oikeasti tykkää ja mitä varmasti katselee vuosikymmeniä. Nyt kahvia sekä laskiaispullaa ja seuraamaan vaali-iltaa.

4 kommenttia:

 1. Kauniin tyylikäs valaisin, sopii hyvin teidän olohuoneeseen!

  VastaaPoista
 2. Upea valaisin! Selailin vanhoja postauksiasi ja ihastuin teidän eteisen mustaan kattovalaisimeen. Saanko udella mistä se on hankittu?

  -Anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tietysti. Eteisessä on Muuton Grain valaisin tai kaksi ja olen ostanut ne finnisdesignshopista.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.