12 tammikuuta 2018

TYÖHUONEEN SISUSTUS


Ihanaa perjantaita! Työhuoneen sisustus ja tunnelma kyllä merkkaa paljon viihtyvyyteen. Toimivat välineet sekä inspiroiva työtila antaa vaan niin paljon enemmän. Minun työhuone on vain noin kahdeksan neliötä, mutta vallan toimiva tila.
 
Skagerakin työpöytä on ollut minulle riittävä, koska nykyisin ei tule enää isoja piirustuksia leviteltyä, vaan enneminkin kaikki liikkuu sähköisenä. Niinpä hiiri ja tietokone riittävät. Työpöydälle mahtuu vielä erillisen näytön ja koneen lisäksi rasia käyntikorteille ja kynttilä. Kynttilää tuleekin poltettua usein työhuoneessa.
 

 
Työhuoneen sohvalla viihtyy nykyisin Luka ja Miku. Nimittäin toin harmahtavan taljan sohvalle ja ken voisi vastustaa noin mehevää ja lämmintä makuusijaa? Ihanasti tuo pehmeyttä ja lämpöä työhuoneen sisustukseen. Mikä se onkaan sen mukavampaa kuin työskennellä ja kuunnella koirien kuorsausta. Heh.
 
Täällä vielä on suurin osa töistä tekemättä ennen viikonlopun aloitusta mutta illan hämärtyessä on mukavampi tehdä töitä koneella joten jätän työt suosiolla illemmaksi. Innostuin taas käymään tavaroita ja kaappien sisältöjä läpi ja kodinhoitohuoneessa on nyt tungosta, kun roudasin kaikki myyntiin/ kierrätykseen menevät tavarat sinne. Tammikuussa se tehosiivous aina tulee ainakin minulle. Jos meinaa jotain uutta ostaa niin ennen sitä pitää jotain viedä poiskin.

4 kommenttia:

  1. Heh, sehän taitaa olla tuttu matto myös joka on muuttanut olohuoneesta työhuoneeseen! Näyttää tosi kivalta, hyvä että koirat pitävät seuraa kotitoimistossa :). Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :). Sopii koon puolesta paremmin työhuoneeseen ja onkin ihan täydellinen matto tähän tilaan. Ja nyt ei tarvitse päivittäin nyrkinkokoisia villapalloja kantaa matosta roskiin. Nimittäin olohuoneessa koirat kuoputtivat tuota mattoa valtavasti. Kiitos samoin!

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.