17 helmikuuta 2018

KEITTIÖSSÄ

valkoinen keittiö, villa h, papukaija tulppaanit porkkanakakku
herkkulautanen
keittiön sisustus, saareke, valkoinen kettiö

 
Upea loma Thaimaassa takana. Mutta kyllä se on vielä upeampaa saapua kotiin. Ja vielä siistiin kotiin. Ei voi sanoa että puhtaaseen kotiin, nimittäin kyllä sitä pölyä kertyy viikon aikana vaikkei kotona olisi ketään. Siivoan aina kodin ennen lomalle lähtöä. Perussiivous petivaatteiden vaihdolla sekä loput tiskit tiskataan käsin.  
 
leivonta, porkkanakakku, mansikat
puustelli, valkoinen keittiö, sisustusinspiraatio
herkkulautanen

Ennen lomaa meillä kävi Krista Keltanen ja Jonna Kivilahti tekemässä kotijuttua. Heitä varten leivoin suussa sulavaa gluteenitonta porkkanakakkua, joka on niin mun suosikkileivos, sekä kokosin herkkulautasen. Herkkulautaselle laitoin mansikoita, hamppusnacksia, erilaisia hedelmiä, ruislastuja sekä matcha suklaata ja tuplaa. Keittiötä koristi upeat papukaijatulppaanit, jotka on mun lemppareita tulppaaneista ranskalaisten tulppaanien lisäksi.
 
nicolas vahe, koiranruokapurkkivalkoinen keittiö, keittiön sisustus, interior

 
Tykkään pitää keittiön tasot puhtaana tavaroista. Haluan että kaikille ruokatarvikkeille ja laitteille on paikkansa kaappien uumenissa paitsi tietenkin kahvinkeitin on aina esillä. Ikkunan vieressä on purkki koiranruuille ja lieden lähelle olen kerännyt marmoritarjottimelle usein käytössä olevia tuotteita, kuten öljy ja suola sekä vitamiinit kirjainpurkeissa. Niinpä on helppoa kuin heinänteko pyyhkiä pinnat ja levittää niin ruoka kuin leivontatarvikkeet esille. Ja kyllä, siivoan keittiön aina saman tien kun kakku on uunissa ja ruoka syötynä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.