20 helmikuuta 2018

PÄIVÄN MIETTEITÄ

villa h, chihuahua, olohuoneen sisustus
 

Tämän päivän mietteitä:
 
  • En kestä mikä auringonpaiste täällä on! Helmikuu on kyllä ihan ykkös talvikuukausi. Reilusti pakkasta, auringonpaiste ja pitenevät päivät. Ei voi kyllä hymyilemättä olla! Oon se tyyppi joka hymyillen nauttii säästä ulkoillessa koirien kanssa kesken työpäivän.
 
villa h, chihuahua
olohuone, marmori sohvapöytä, flos ic valaisin, pholc valaisin

  • Loman jälkeen minulla on ollut aivan uusi rytmi. Kymmenen aikaan illalla koirat kainaloon ja nukkumaan. Ja kymmenen tuntia unta ennen kuin herätyskello soi. Aika luksusta! Mutta voin sanoa että on kyllä myös levännyt olo. Loma ja aurinko taisi tehdä tehtävänsä.

ruokailutila, formakami valaisin, hortensia, tolix tuolit, villa h blogi
interior, olohuoneen sisustus, hattara matto,
 
  • Oon ihastellut avaraa kotiamme. Ja sitä että onneksi en ole hamstraaja. Rakastan avaruutta ja leveitä kulkuväyliä. Voi kiiruhtaa huoneesta toiseen ilman että matkalla törmää kalusteisiin. Sunnuntaina innostuin taas tekemään uusia asetelmia muutamille tasoille. Ai että, taas näyttää mielenkiintoiselta ja uudelta ilman uuden ostamista. Se on just se mun tapa sisustaa.

oma tyyli, olohuone, abstrakti taide,
  • Niin ja mua aina huvittaa, kun kirjoitetaan että ei meillä ole oikeasti näin siistiä vaan rojut ja sotkut on vain rajattu pois kuvista. Meillä nimittäin on aina siistiä ja miksi ei olisi? Outoa jos täällä olisi sotkuista.. nimittäin kuka kahden aikuisen kodissa sotkisi? Kotimme on myös työpaikkani ja täällä käy asiakkaita joten pitää täällä puhdasta ja siistiä ollakin. Ja mun mielestä muutama kattila liedellä ja muutama koiranlelu lattialla tuo vain kodikkuutta, ei sotkua. Ja jos takana on vaikkapa 24 tuntia matkustamista, niin puran matkalaukut saman tien kotiin tullessa. Ja kyllä, olen todella tehokas ja järjestelmällinen.
Ihanaa tiistai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.