28 helmikuuta 2018

TOIMIVAMPI ARKI: ETEISEN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ

villa h blogi, eteinen

Tänään kurkataan eteisen säilytysjärjestelmään ja toimivaan eteiseen. Suunnittelijana annan sen vinkin heti alkuun, että omakotitalon suunnitteluvaiheessa eteisen koossa älkää säästelkö neliöitä. Nimittäin mitä tekee ahtaalla eteisellä, missä ei sovi kuin yksi kerrallaan pukeutumaan?

eteinen, eteisen sisustus, toimivampi arki


Meillä vaatteita ja asusteita säilytetään eteisessä liukuovikaapistossa sekä naulakossa kaapiston vastapäätä. Liukuovikaapisto on 2,4 metriä leveä ja kahdella peiliovella. Toisella puolella on rekki takeille sekä pari hyllyä, jonne sopii varastoimaan sillä hetkellä ei käytössä olevat ulkoiluvaatteet sekä kookkaan koiranruokasäkin.


Toinen puoli on jaettu kahteen osaan. Toisessa osassa on hyllyt kengille ja toisessa osassa on korit asusteille ja koiran tarvikkeille ja korien päällä hyllyt, joissa on kenkienhoitotarvikkeet, laukut sekä koirien herkut.

Minulta toivottiin kuvaa Hayn naulakosta* ulkovaatteilla (tuo naulakko meillä on yleensä makuuhuoneessa). Laitoin naulakkoon kolme talvitakkiani ja aika täyteenhän se menee. Jos siihen laittaa enemmän talvitakkeja, niin liian täyteen menee mielestäni. Kesätakeilla toimii vallan mainiosti, mutta talvitakit on niin isoja (ainakin mun). Meillä tuo Hayn naulakko oli alkuun  eteisessä vierasnaulakkona, mutta toimivampi meille on ollut tuo muutaman vuoden käytössä ollut Nomess Copenhagen so hooked-naulakko*, jossa on koukut.
* Sisältää mainoslinkkejä

 

Follow me on:


2 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä ihanan iso eteinen! Meillä on surkean pieni koppi, johon ei tosiaan mahdu kuin yksi ihminen kerrallaan. Muiden rakentamassa omakotitalossa asumisessa on se hyvä puoli, että sitten kun jonain päivänä rakennetaan omaa, niin tietää kokemuksesta, mikä kaikki on vanhassa ollut hyvää ja mikä huonoa :) Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuo on kyllä niin avara ja tilava! Tuo toimii mun kuntosalinakin :D. Tosiaan, mullekin moni asiakas sanoo että tätä ja tätä ei ainakaan haluta kun uutta taloa suunnittelen. Kiitos ja ihanaa viikonloppua ♥

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.