24 maaliskuuta 2018

PIENTÄ MUUTOSTA KOTONA

magnolia, kukkarakkautta, pientä muutosta kotona
oma tyyli, sisustus, eteinen
ton-tuoli, interior, magnolia
 

Täällä on tapahtunut pientä muutosta. Pari viikko sitten rymseerasin kotona ja siirtelin kaappeja huoneesta toiseen. Joskus pari vuotta sitten tuo valkoinen lipasto oli tuossa samassa kohden jonne sen taas siirsin. Kaappi siirtyi ihan kantamalla yksin, mutta se ruskea vanha kaappi piti maton avulla vetää toiseen paikkaan. Heh, sitä kun ei malta odottaa miestä kotiin ja kaapit on siirrettävä.
 
eteinen, sisustus, villa h blogi
nahka hame, samsoe & samsoe, zara, valkoiset tennarit, magnolia
eteinen, ton-tuoli, magnolia, lee broom crystal bulb valaisin

 
 
Nyt näyttää taas niin raikkaalta! Jotenkin valoisampaa heti, kun ei ole se tumma kaappi imemässä auringonsäteitä. Tai ehkä se muutos tekee vain aina välillä hyvää. Vähän kun vaihtaa järjestystä tai asetelmaa pöydällä niin koti näyttää taas uudistuneelta ja raikkaalta...
 
magnolia
lee broom crystal bulb, chihuahua, koira, ton-tuoli

 
Magnolian oksakin on niin kauniissa täydessä kukassaan. Ostin kukkakaupasta pienen pätkän isoa oksaa. Ja tietenkin sellaisen pätkän, jossa oli paljon kukkia ja nuppuja. Niin keväinen tuo vaaleanpunainen kukka toisin kun sää tuolla ulkona.  Täällä on taas satanut lunta lähes päivittäin ja pihalla onkin jo reilu metri lunta. Nyt vaan odotellaan että aurinko paistaa ja lämmittää kinoksia ja katuja, jotta pääsen ulkoiluttamaan uusia valkoisia tennareita. Vielä mennään varmaan kumminkin kuukausi uggit jalassa lenkillä.
 
Nyt sauna lämpiämään ja iltapalaa tekemään. Mulla on täällä kaksi pikkusiskoani yökylässä viikonlopun ajan. Joten syötyä on tullut enemmän kuin tarpeeksi. On myös ollut niin rentouttavaa olla vain, tekemättä mitään ihmeellistä. Tuntuu niin lomalta!
 

8 kommenttia:

 1. Minun magnolianoksiin ei tullut yhen yhtä kukkaa, dämmit! Näyttävät niin upeilta sulla.

  Rakkaita terkkuja Lapin lumilta 💓

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaa mitä, mie ostin sellaisen pätkän jossa oli jo kukkia valmiina ;). Onhan ne vaan niin upeat! Kiitos paljon ja samoin terkkuja sinne! ♥

   Poista
 2. Kaunista ja sun asetelmat on aina niin ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! Ihanaa alkavaa viikkoa sinne ♥

   Poista
 3. On kyllä niin kaunis koti <3

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.