27 heinäkuuta 2018

AAMUPALALLA TERASSILLA

Villa H, terassilla, terassi elämää, aamupalaa
brunssi, aamupala, Villa Hterassilla, Villa H, yövieras, riipputuoli


Viimeksi kun 4-vuotias täditettävä oli meillä yökylässä, nautimme aamulenkin jälkeen brunssia kesäisessä säässä terassilla kahdestaan. Mansikkasmoothietä, tuoreita sämpylöitä, marjoja, täytettyjä croissantteja, kananmunia ja melonia. Kahvia, limua ja sitruunavettä. Välillä riipputuolissa loikoillen.
 
hay terrazzo pöytä, ton tuoli, brunssi terassilla,
Kesähuone, terassilla,

 
Tänään vietän toisen lomapäivän ja illalla saamme viikonlopuksi taas kaksi tädinmussukkaa yökylään. Katsotaan mitä me tällä kertaa keksimme. Päätin alkuviikosta että pidän nyt torstain ja perjantain lomaa. Niin mahtavaa kun voi vain olla kotona ajattelematta töitä sen enempää. Kävin kirpparilta muutaman kirjan, tein kattilallisen kasvissosekeittoa valmiiksi ja pukeudun bikineihin ja nautitaan kesästä koirien kanssa. Tai koirat nauttii varjossa suurimman osan ajasta ja käyvät välillä pyytämässä viilennystä (jääpaloja joiden sisällä herkkua ja koirien jäätelöä).
 
mansikkasmoothie, aamupala terassilla, Villa H
Brunssi, terassi elämää, aamupala, Villa H

 
Miten rentoudun kotona ja pääsen työasioista irti, kun työt on aina läsnä kotona ollessa? Laitan yöksi puhelimen äänettömälle ja rentoudun lukemalla takapihalla auringonpaisteessa, järjestelemällä paikkoja, nauttien lounasta terassilla tai vaikkapa nurmikkoa leikaten. Pyydän pieniä yövieraita ja nautin runsaasta ja hitaasta aamupalasta.
 
 
 
Seuraa Villa H: 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.