10 heinäkuuta 2018

TIISTAIN PARHAAT

chihuahua, villa h, makuuhuone
 
 
Kasvain sanoi kasvain ja kasvoi vain. Mutta onneksi hyvänlaatuisena! Jihuu, oli kyllä viikon paras uutinen kun sain ohutneulanäytetulokset sähköpostiini. Nyt peukut pystyyn että koirien sairastelut olisivat hetkeen tässä.
 
Lentävin herätys oli se kun kahtena aamuna heräsin koiran kakomiseen. Ei mennyt puolta sekuntiakaan kun syöksyin mahalleen toiselle puolen makkaria käsi koiran suun alle ettei vaan valkoiseen mattoon tulisi yhtään keltaista oksennuslänttiä lisää.
 
Villa H, klassinen koti, olohuoneen sisustus, chihuahua
 
Hunaja, täydellinen tuote. Nuoremmalla koiralla kun välillä meinaa verensokeri laskea liikaa ja ikenet valkoisena ja kauhea tärinä päällä saa aloittaa aamun hoivaamalla toista. Hunajaa ikeniin niin saa hetkellisen avun ja sen jälkeen kaikkea herkkua mitä vain toinen suostuu syömään.
 
terassi, musta terassi, lasitettu terassi, villa h
terassi, hortensia, piha ja puutarha

 
Listalla roikkuneet kesähommat on vihdoin saatu tehtyä. Nimittäin kuistien ja terassin huoltokäsittely ja pensasaidan kitkeminen. Nyt ne on tehty eikä mennyt kuin puoli päivää. Ja pitäähän listalla olla aina jotain, joten suunnittelin ruusupuutarhan laajentamista. Lisää valkoisia ruusuja siis.
 
olohuoneen sisustus, klassinen koti, villa h, hattara matto
 
Viikon tehokkain päivä on maanantai. Rakastan sitä tunnetta kun maanantai-iltana saa saunan jälkeen pujahtaa puhtaisiin lakanoihin nukkumaan ja koti on siivottu, pyykit pesty, tiskit tehty sekä vaatepino silitettynä. Ai että, onpa kiva jatkaa viikkoa rennommin!
 
olohuoneen sisustus, klassinen koti, villa h, chihuahua, koirat
 
 
Musta on tullut niin pullantuoksuinen kotirouva taas kerran. Pitkästä aikaa minulla on ollut enemmän vapaa-aikaa ja niinpä eilen illalla leivoin porkkanapiirakkaa ja unelmatorttua ruuanlaiton lomassa. Huomenna sitten ohrarieskoja, nam.

Villa H, chihuahua, koirat, piha ja puutarha


Ja tietysti täällä on nautittu kesäisestä säästä lenkkeillen ja ulkoillen. Aurinkotuoli on kylläkin ollut koko kesän enemmänkin koirien petinä.


Seuraa Villa H: 
 

5 kommenttia:

  1. Ihana kesä!!! Sä oot ollut tehokas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Aurinkoisina päivinä ei malta mennä edes ajoissa nukkumaan :). heh, en vaan osaa olla paikoillaan ennen kuin hommat on tehty. Ihanaa lomaa sinne!

      Poista
  2. Ihanat nuo koirulit. Meilläkin tuo yks on vallannut kaikki terassin pehmoiset tyynyt yms itselleen ja itse istun välillä ihan vaan terassin lattialla :) Chihut ja aurinko ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ♥♥. Haha, miten se meneekin niin että koirille parhaat paikat :D. Mulla on yleensä kaks chihua makaamassa päällä jos olen ite aurinkotuolissa :).

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.