14 heinäkuuta 2018

KESÄHERKKU

Villa H, terassi elämää, terassi, pavlova, vihreä tee latte
Terassipöytä Hay, ton no 14 tuoli, ton tuoli, terassi


Täällä on viime päivinä nautittu terassilla niin ruokailut, kahvittelut kuin töitten tekemisetkin. Pieni pöytä terassille on kyllä ollut kesän paras hankinta. Tai no eipä sitä muuta ole tullut kesällä kotiin hankittuakaan.

Villa H, terassi elämää, terassi, pavlova, vihreä tee latte
 
Siskoni oli meillä viime viikolla neljä yötä ja joka päivä herkuteltiin terassilla. Olen tehnyt pavlovan pohjia valmiiksi kaappiin, joten ei mene kuin minuutti että herkullinen leivos on tarjoilukunnossa. Päälle laitoin jäätelöä, macaronin sekä itsetehtyä lakkahilloa. Ai että miten herkullista tuli! Vihreäteelattea sekä jäätelöpavlovaa, nam.

Villa H, terassi elämää, terassi, pavlova
Villa H, terassi elämää, terassi, pavlova, vihreä tee latte

 
Mieheni lähti eilen reissuun ja minä kävin seurakseni illalla pienen yövieraan meille viettämään kanssani tyttöjen viikonloppua. Kyllä hänellä silmät loisti autossa meille päin tullessa kun sanoin että vietetään tyttöjen viikonloppua ja että aamulla tehdään herkullinen brunssi ennen kuin suunnataan läheiselle uimarannalle.

2 kommenttia:

  1. Onpa ihana kesäherkku, laitan korvan taa ja mitä pikemmiten toteutukseen ;)

    -Vilma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin helppoa ja herkullista Teen usein noita marenkipohjia valmiiksi niin ei tarvii kuin täyttää ennen kahvittelua.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.