19 heinäkuuta 2018

TERASSILLA NYT

Villa H, lasitettu terassi, kesäolohuone, terassin sisustus, skandinaavinen koti, sisustusinspiraatio
Villa H, lasitettu terassi, kesäolohuone, terassin sisustus, skandinaavinen koti, sisustusinspiraatio
Villa H, lasitettu terassi, kesäolohuone, terassin sisustus, skandinaavinen koti, sisustusinspiraatio

Terkkuja helteisestä kotitoimistosta. Täällä naputellaan konetta terassilla kupillinen kahvia ja mansikat eväänä ja tuulenvireen heilutellessa verhoja avatuista terassilaseista ja ruusun tuoksuessa lähettyvillä. Tänään muistelin miten ihastuin valkoisiin lepattaviin verhoihin Mauritiuksen lomalla. Sanoin miehelleni että hommaan kyllä meidän terassille samanlaiset verhot. Niin kaunista kun verhot lepattavat tuulessa… rentouttavaa!
Villa H, lumon terassilasit, riipputuoli, terassin sisustus, verhot terassilla
Villa H, TON no 14 tuoli, hay terrazzo pöytä, terassin sisustus, lasitettu terassi, Villa H 
Käsittelin terassin viime viikolla mustalla terassiöljyllä uudemman kerran ja siinä työntouhussa lattialla sutiessa sain idean vaihtaa terassilla järjestystä. Käänsin sohvan ja korkkipöydän toisin päin, talon seinustalta terassilasien eteen. Ei sen isompaa muutosta, mutta jotenkin nyt on mielestäni paljon kodikkaampaa. Tai ehkä muutos toi vaihtelua ja kodikkuus siitä, heh.
Villa H, terassikahvit, mansikat, hortensia, ikea korkkipöytä
Villa H, classic collection, zebra tyyny, Ikea sinnerlig, korkkipöytä
Villa H, Zebra tyyny classic collection, Ikea sinnerlig sohva,

 
Terassilla on asuttukin nyt kesällä melkein yötä päivää. Välillä loikoillen sohvalla koirat kainalossa, välillä seurustellen ystävien kanssa joita meillä on viikon sisään käynyt useasti (niin mahtavaa!) ja välillä grillaillen makkaraa ja välillä kahvitelleen ja herkutellen unohtamatta rentoutumista kirjan parissa.
 
Olohuoneen sisustus, hortensia, Villa H,
Villa H, chihuahua, kesäolohuone, ikea sinnerlig valaisin sohva korkkipöytä, terassin sisustus

Meillä terassille paistaa aamuvarhain aurinko sekä sitten taas ilta-aurinko lämmittää ihanasti terassia. Joten keskipäivän paahteessa tuo lasitettu terassi ei lämpene liikaa varsinkaan jos avaa luukut. Eräänä aamuna yritin mennä kuuden aikaan aamulla jatkamaan unia terassille, mutta toisin kävi nimittäin eihän siitä tullut mitään tuossa auringonpaisteessa.  Piristyin vain ja kävin keittämässä aamukahvit ja aloitin aamun kirjaa lukien. Oli kyllä lomafiilis aamulukemisen jälkeen, vaikka edessä oli työpäivä.
 
 
 
Sohva, matto, sohvapöytä, valaisin ja yksiväriset tyynyt IKEAsta
TON No14 tuolit* ja
 


  * Sisältää mainoslinkkejä 

Seuraa Villa H: 
 

4 kommenttia:

 1. Niin upea teidän terassi kyllä ja tuo lasitus tuo ihanasti huoneen tuntua. Itsekin vähän haaveilen terassilasituksesta. :) Ihanaa perjantaita ja viikonlopun aloitusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenni ♥. Ja niin tuo! Äänetkään ei niin kuulu ulkoa lasien sisäpuolelle. Ja luulen että tuolla nukuttaisi todella hyvin yöllä! Ja samoin sinne!

   Poista
 2. Ihanan viihtyisä terassi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa ja kyllä tuolla viihtyy koko perhe. Ihanasti käy tuuli helteillä kun avaa lasitukset auki. Ja sateella ei sade haittaa ulkoilua :)

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.