22 syyskuuta 2018

MITEN SYKSY NÄKYY OLOHUONEEN SISUSTUKSESSA

Villa h, olohuone, ruokailutila, sisutusinsiraatio, klassinen koti, moderni sisustus
Villa h, olohuoneen sisustus, klassinen koti,
villa h, valkoiset ruusut, olohuoneen sisustus, ruokailutila
 
Syyskuu aloittaa syksyn ja ajattelin kirjoittaa miten syksy näkyy olohuoneen sisustuksessa vai näkyykö se lainkaan? Olen tunne sisustaja, enkä niinkään vuodenaikojen mukaan tekstiilejä ja mattoja vaihtava sisustaja. Sisustan nykyään hitaasti ja harkiten. Punnitsen vaihtoehtoja ja mietin pitkään mikä on meille sopivin tuote. Sillä jos jotain ostan, niin haluan sen kestävän monia vuosia.
 
Miten se syksy sitten näkyy sisustuksessa jossa samat lempisohvatyynytkin ovat kesät talvet sohvalla? Ehkä se näkyy siinä kodin tunnelmassa, mitä ei kumminkaan saa vangittua valokuviin sekä leikkokukista. Sytyttelen kynttilät usein jo aamusta. Ja leikkokukkia meillä on lähes aina. Rakastan kukkia ja ilman niitä en osaa olla.
 
Villa H, banaanipuu, pholc tage valaisin, stingray keinutuoli,
Villa H, syyskimppu,, jonathan adler maljakko
andtradition, formakami, villa h, flos ic valaisin, abstarkti taide, maalaus, tolix
ollohuoneen syksyinen sisustus, syyskimppu, stingray keinutuoli,

 
 
Suosin kotona luonnonläheisiä ja neutraaleja sävyjä. Hektisessä arjessa ja kotona työskennellessä sisutuksella on niin suuri merkitys omaan jaksamiseen ja rentoutumiseen. Tykkään siksi että kotona on harmoninen ja rauhoittava tunnelma. Rakastan ja ihailen kumminkin muilla loistavaa värienkäyttöä sisustuksessa mitä meillä ei niinkään näe. Olen käynyt niin monessa inspiroivassa ja värikkäässä kodissa.
 
 
Minulle sisustuksessa on tärkeää se, että on viihtyisää ja että silmä lepää, katsoo sitten minne suuntaan tahansa kotona. Syksyn värit ja vuodenajan vaihtuminen loistaa suurten ikkunoiden kautta puutarhasta ja luonnosta sisälle olohuoneeseen.
 
Seuraa Villa H: 
 

 

2 kommenttia:

  1. Vaikka syksy on täällä niin mä en ole yksinkertaisesti ehtinyt edes miettiä syksyn sisustusta. En usko, että tänä vuonna tulee sen suurempia muutoksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mie sisustan aina kun siihen tulee inspis, enkä niinkään vuodenaikojen mukaan. Siksipä just hetken oli syksyinen kimppu sohvapöydällä ja nyt taas palattu tuttuihin valkoisiin ruusuihin ♥. Eli ei suuria muutoksia täälläkään :D

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.