11 syyskuuta 2018

SYKSYINEN PUUTARHAKIERROS

Villa H, etukuisti, puksipuu,
Villa H, puutarha, syyskierros, päärynäpuu, lasitettu terassi
Villa H, Hay terrazzo pöytä, terassi, lasitettu terassi
Villa H, puutarha, syyskierros, päärynäpuu, lasitettu terassi
Villa H, chihuahua

 
 
Kuvakierrosta ulkoa. Etukuistille halusin jotain vihreää ja pallopaista. Viime talven kuistilla oli kartiotuijat ja aina tuulessa heiluessa etukuistin valot syttyivät palamaan. Niinpä nyt otin pallomaiset puskat siitä viisastuneena.
 
Menin ostamaan jo talven yli kestäviä vihreitä Joensuun Kukkataloon, mutta eihän siellä vielä kaikkea ollut tarjolla. Heh, hieman liian aikaisessa olin. Ei kumminkaan ilman kasveja tarvinnut kotiin lähteä, kun ostin etukuistille nuo kauniit pyöreät puksipuut. Mahtavaa olisi jos ne kestäisi vuodesta toiseen, mutta ei näillä pakkasilla onnistu.
 
Villa H, päärynäpuu
Valkoinen puutalo, villa h, puksipuu, etukuisti
Villa H, karhunvadelma
Villa H, puutarha, syyskierros, päärynäpuu, lasitettu terassi

 
Takapihalla päärynäpuu ja karhunvadelma tuottavat kivasti satoa. Katsotaan teenkö noista päärynöistä päärynäpaistosta vai vähän hilloakin. Niin kiva kun tuo päärynäpuu viihtyy meidän puutarhassa niin hyvin. Joka vuosi on tehnyt satoa vaikka eräs talvi näytti paleltuvan silmut.Seuraa Villa H: 
 

2 kommenttia:

  1. Kaunis puutarha teillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! Vielä on vähän tehtävää mutta tämä kesä meni jo vähemmillä puutarhahommilla. Suunnittelin uutta kukkapenkkiä etupihalle ja ruusupenkin muutosta ja suurentamista :)

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.