03 syyskuuta 2018

TERASSILLA KESÄN VIIMEISIÄ HETKIÄ

terassi, kesäolohuone, sisustusinspiraatio
terassielämää

Vielä on ollut niin kauniita ja kesäisiä päiviä että täällä on nautittu monet hetket terassilla. Aika usein koirat nukkuvat päiväunet terassin lattialla aurinkotuolin pehmusteen päällä ja samalla seuraavat naapuruston elämää. Mutta kyllä se vaan alkaa olla kesän viimeisiä hetkiä terassilla.

terassi, valkoinen talo, terassin sisustus, chihuahua, ikea sinnerlig

 
Pikku hiljaa terassia pitää laittaa syys/talvikuntoon ja viedä kalusteet ja tekstiilit sisälle sekä osa lämpimään varastoon odottamaan ensi kevättä. Vaikka meillä on lasitettu terassi, en halua kaikkea sielläkään talven yli pitää. Mutta vielä tässä ehtii monet aamukahvihetket viettää terassilla. Ehkä ensimmäisenä suuntaan kukkakauppaan ja käyn syyskukat sekä terassille että etukuistille. Nyt on nimittäin pari viikkoa ollut pelkät tyhjät ruukut koristeena. Ja tänään terassin valtaa taas pyykit. Tulee kyllä niin raikkaita pyykeistä kun kuivattaa ne ulkona!

oma tyyli, sisustus, terassi, terassin sisustus, hay terrazzo pöytä, ton tuoli


Minulla olisi monta pihaprojektia mielessä, mutta katsotaan ehdinkö toteuttaa niistä mitään enää tänä syksynä. Nimittäin meillä vieläkin odottaa mustaherukat kerääjäänsä puskissa. Tällä viikolla ne on kyllä kerättävä ja mehustettava ennekuin ne on aivan ylikypsiä.
 
pyykkipäivä, siivouspäivä, terassin sisustus, riipputuoli

 
Ja hei, Instagramissa on menneillään arvonta, jossa voit voittaa kahden hengen lippupaketin Habitareen. Parin viikon päästä (12.-16.9.2018) järjestetään Habitare – Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma - Messukeskuksessa jota odotan jo innolla.


Seuraa Villa H: 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.