01 syyskuuta 2018

SYYSKUUN ENSIMMÄINEN


 
Oikein mukavaa syyskuun ensimmäistä! Vihdoin viimein on aikaa istahtaa tietokone sylissä sohvalle ja päivittää blogia.
 
 
Viime aikoina olen siis tehnyt töitä enemmän kuin on tervettä kenenkään tehdä. Ja miettinyt mitä muutoksia sitä omaan ajankäyttöön pitäisikään tehdä ettei sama tahti jatku. Miten sitä on niin helppo antaa muille neuvoja ja vinkkejä ajankäyttöön ja hyvinvointiin, mutta unohtaa itsensä.

St. George hotelli, oma tyyli
10-vuotishääpäivä

 
Käynyt minilomalla Helsingissä miehen kanssa ja viettänyt 10-vuotishääpäivää. Me oltiin viikonloppu St. George hotellissa, jossa meille sattui niin kauniin sävyinen huone. Vaaleaa roosaa... vähän haaveilen omasta työhuoneesta nyt saman sävyistä.


Syönyt aivan liikaa herkkuja. Tänäänkin meni suklaalevy välipalalla, hups. Ja silloin muuten tietää syöneensä liikaa herkkuja kun olevinaan on niin hyvät hampaat ja silti suklaan seasta löytyy pieni pala hammasta. Ai miten ihanaa.


Irrottanut niin ällöttävän punkin koiran korvan takaa ja googlettanut " koira ja borrelioosi" ja päätynyt siihen, että turhaa hätäillä.
 
 
Syönyt niin herkullisia tomaatteja suoraan kasvihuoneesta, joka ei kyllä ainakaan helpottanut kasvihuonekuumetta. Mutta todennut samaan henkäisyyn että millä ajalla hoitaisin kasvihuonetta? Ensi kesänä meillä kasvaa tomaatteja lasitetulla terassilla. Testataan!

 
 
Lenkkeillyt naapuruston lasten kanssa. Kiva saada välillä nuorempia kavereita lenkkiseuraksi!


 
Täällä lauantai-ilta jatkuu kynttilänloisteessa ja saunan raikkaana työhuoneen sisustusta muuttaessa. Se on nyt kesä ohi, joten on aika laittaa terassi  talvikuntoon ja tuoda sohva taas työhuoneeseeni.
 

 
Seuraa Villa H: 
 
 

4 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmia kuvissa, mutta muistahan nyt välillä ottaa rennomminkin! <3 Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni ♥, osa oli vielä kännykkäkuvia. Mulla oli suunnitelmissa tehdä viikonloppukin töitä, mutta luovutin ja vietin vapaalla sekä lauantain ja sunnuntain. Vain muutamia viestejä ja puheluita töihin liittyen. Niin tuli tarpeeseen tämä viikonloppu! Ja ihanaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Rentoa syyskuuta!

  VastaaPoista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.