09 toukokuuta 2019

TOIMISTOSSA NYT

Villa H, sisustus, banaanipuu, toimisto, ton tuoli,
ruusut, infinity ruusut, toimistossa, sisustus

 
Upea auringonpaiste, mutta vähän liian viileä vielä siirtää toimisto terassille kesän ajaksi. Niinpä tein työhuoneesta viihtyisän kesän ajaksi viherkasvein. Työhuoneen sohva siirtyi aiempien vuosien tapaan terassille kesän ajaksi ja työhuoneesta tuli avara tila. On tilaa ajatuksille ja luovuudelle.

työhuoneen sisustus, kodin sisustus, Villa H,
 
Työhuonetta koristaa upeat vuosia kestävät ruusut jotka ei valoa ja vettä tarvitse kukkiakseen. Kodin pohjoispuolella olevaan työhuoneeseen paistaa aikainen aamuaurinko, ilta-aurinko pilkistää vastapäätä olevan makuuhuoneen ikkunan kautta.

työpöydällä, villa h, crystal bulb valaisin
Villa H, sisustus, ton tuoli, skagerak työpöytä, oma tyyli

 
Siistissä, toimivassa ja kaikki tavarat omilla paikoillaan – tilassa on niin paljon mukavampi työskennellä. Kotitoimiston yksi parhaista puolista onkin se, että koti on aina järjestyksessä. Ja toinen se, että välillä voi työskennellä työhuoneessa, välillä terassilla ja välillä vuorostaan olohuoneen sohvalla tai ruokapöydällä. Vaihtelu virkistää!

 

Villa H:

2 kommenttia:

  1. Ihanan yksinkertainen toimisto; siellä saa varmasti työt tehtyä ja keskityttyä. Mukavaa nähdä Malika-matto paikallaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla, ja joo todellakin saa :). Tuo on kyllä ihanan pehmoinen matto ♥, voi työskennellä lattiallakin kun on niin pehmoinen matto.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.