26 maaliskuuta 2020

KOTOILUA


Villa H, koronakaranteeni, lukeminen, lapsi, äitiys


Täällä on nyt pari viikkoa vietetty kaikki aika kotona ja kotiympyröissä.  Miten se elämä on sitten muuttunut? No eipä juuri lainkaan, äitiyslomalla ollessa kotona on pääasiassa koko ajan muutenkin. Ja olenhan tehnyt jo töitä noin viisi vuotta kotoa käsin. Ainut mitä ei tehdä normaaliin tapaan, on kylässä käynti. Kylässä käynnin sijaan olemme päivittäin soittaneet videopuheluita mummoloihin ja sisaruksilleni.  


Villa H, äitiys, vanhemmus, kotoilu, oma tyyli, makuuhuone
Makuuhuoneen sisustus, Villa H, chihuahua

Meidän päivät ovat hyvin rutiinien mukaan menevät. Säännölliset ruokailut ja lenkkeilyä ja ulkoilua noin neljä kertaa päivässä toistuu joka päivä. Nyt meillä on viikonloppuisin aikaa käydä ulkoilemassa koko perheellä. Haaveissa on, että lähdetään joku päivä retkelle ja paistetaan makkaraa.


Villa H, kotoilu, lukeminen
Villa H, makuuhuone, skandinaavinen sisustus

 
Koirien ulkoilutuslenkit ovat entistä sosiaalisempia, kun näkee entistä enemmän ulkoilijoita ja tuttuja. Eilen kävin tekemässä parin viikon ruokaostokset kaupassa, sen sijaan, että olisin tilannut ruuat kotiin. Mutta kyllä taas parin viikon päästä käytän ruokaostosten kotiinkuljetusta tuttuun tapaan. On se kaupassa käynti vaan niin väsyttävää ja hikistä ruokakasseja kantaessa. Puolen vuoden ajan kun on käyttänyt Ylämyllyn K-marketin kotiinkuljetusta (ah, niin helppoa) niin ei sitä osaa kaupassa enää käydä.

Villa H, flos ic valaisin, makuuhuone
Villa H, makuuhuoneen sisustus, oma tyyli, lastenvaatteet


Siis se, että saa olla kotona, on niin ihanaa. Olen nauttinut siitä, ettei tarvitse hötkyillä minnekään, ei ole kiire vaan saa rauhassa puuhata kotona. Kyllä sitä hommaa riittää taaperon ja koirien kanssa. Nyt jää aikaa ihan vain sohvalla istumiseenkin.  Ja kohta pääsee pihahommiin ja sisustamaan terassia.  Eilen imuroin ja siivosin auton sekä lakaisin autotallin talven jäljiltä. 


Villa H, taapero, lapset, tyyli, lastenvaatteet, makuuhuoneen sisustusTässä  vielä listaa mun ja A:n lempipuuhista kotona:

Lukeminen
Piilosilla leikkiminen
Ulkoilu ja piirtäminen asfaltille
Sängyllä pomppiminen
Leipominen
Aurinkoa ja lämpöä torstaihin!  Villa H:

2 kommenttia:

  1. Moikka, mistä teidän päiväpeitto on? aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, tuo on kyllä niin ihana! Päiväpeitto on ostettu Zarrosta, tässä linkki: https://zarro.fi/product/bed-spread/

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.