20 maaliskuuta 2020

SIVUPÖYDÄSTÄ ON MONEKSIVilla H, lasten sisustus, Gubi TS pöytä, Ton tuoli, Petit 14 tuoli, perhe, lapset

 

Ostaisiko vai ei pientä pöytää lastenhuoneeseen? Pitkään pohdin ja monesti siirsin jo pienen pöydän ostoskoriin nettikaupassa selatessa. Onneksi lopulta päädyin siihen että ei me pientä pöytää tarvita. Ruokapöydän äärellä voi piirtää ja maalata.


Villa H, lasten sisustus, Gubi TS pöytä, Ton tuoli, Petit 14 tuoli,
Villa H, lapset, arki,


Ja onneksi en ostanut uutta, nimittäin meiltä löytyikin huoneesta toiseen seilaava ylimääräinen sivupöytä, Gubin TS pöytä mustalla marmori kannella. Tuo pöytä on juuri sopiva A:lle. Ja arvaa oliko hän mielissään omasta pöydästään <3. A:n työskentely pisteen laitoin keittiön ja eteisen väliselle seinälle, siinä hän on keskeisellä paikalla kotia.

 
Villa H, lasten tyyli, sisustus, koti, lasten sisustus


Nyt hän ei muualla malttaisi syödäkään. Tänä aamuna söi aamupuuron tuttuun tapaan omalla pienellä pöydällään ja kantoi minulle sitten tyhjän lautasen ja sanoi kiitos.


Villa H, lasten sisustus, Gubi TS pöytä, Ton tuoli, Petit 14 tuoli,  aamupuuro

Joka aamu hän menee pöydän äärelle piirtämään. Isänsä tullessa kotiin töistä, hän pyytää häntä piirtämään. Monesti kuuluu vain että piirrä ukki. Niin ihana.


Villa H, lasten sisustus, Gubi TS pöytä, Ton tuoli, Petit 14 tuoli,

A syö jo tosi hyvin itse lusikalla, mutta toisinaan hän pyytää avukseen sanomalla äiti auta. Kohta kaksivuotias tyttömme puhuu jo niin paljon, uskomatonta tuo kehitys. Välipalan syöminen omalla pöydällään helpottaa vain äitiä, koska ei tarvitse koko ajan vieressä vahtia ettei hän tipahda syöttötuolista. Eli kyllä se pieni pöytä on tarpeellinen ainakin meillä ja olohuoneeseen hommatusta sivupöydästä on moneksi.


  Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.