18 huhtikuuta 2020

ETEISESSÄ


Villa H, eteinen, sisustaminen, eteisen sisustus

 
Kerroin A:lle, että äiti on piirtänyt tämän eteisessä olevan tapetin. No ei mennyt montaa päivää kun huomasin A:n piirustuksen tapetissa. Nyt A kävelee ympäri kotia ja osoittaa seiniä sanoen topakasti: Ei saa piirtää. Ehkä meillä ei ihan heti piirrellä seinille uudestaan ;).

Villa H, Flos gatto, eteinen, sisustus
Villa H, eteinen, sisustaminen, eteisen sisustus

Istuin sohvalla kahvikuppi kädessä. Kupissa oli vain vähän kylmää kahvia. A tuli havunneula kädessä ja näytti roskaa. Sanoin että voit pudottaa tähän kuppiin, kun en enää juo. No arvatahan saa, että olen sen jälkeen juonut muutaman kerran kahvia havunneulasella. Mitä tästä opin…

Villa H, Flos Gatto, eteinen,
Villa H, eteinen, kodin sisustus, olohuone, takka


Olen säilyttänyt rattaita kodinhoitohuoneessa, niin eteinen on paljon väljempi ja ei niin paljon hiekoitushiekkaa ja kuraa eteisen matolla, kodarin villamatolla sitten sitäkin enemmän roskaa. 


Villa H, eteinen, sisustaminen, eteisen sisustus


Kannattaa muuten suunnitella eteiseen aina niin paljon kaappitilaa, että sinne sopii kaikkien vuodenaikojen vaatteet samaan aikaan. Näin ei tarvitse varastoida mitään muualle. Meillä tuo liukuovikaapisto vetää sisälleen kaikkien, koiria myöten, ulkovaatteet, kengät ja asusteet sekä vielä muutakin, sillä tyhjää tilaa on monta hyllyä.


Villa H, kodin sisustus, sisustus, eteinen
Villa H, eteinen, sisustaminen, eteisen sisustus, ulko-ovi

Täällä on vietetty erittäin leppoisaa kotipäivää. Ulkoiltu räntä- ja vesisateessa ja nyt paistaa vuorostaan aurinko. Juhlimme 6-vuotiasta Luka-koiraa, jonka lahjan A meinasi omia. Ensi viikolla meillä on sitten isot juhlat omalla perheellä, nimittäin A täyttää vuosia.


  Villa H:

7 kommenttia:

 1. Hei! Kuinka leveä teidän eteinen on? :)

  VastaaPoista
 2. Tuommoinen liukuovikaappi onkin hyvä eteiseen. Meilläkin lapset piirrelleet jokaisen huoneen seinään. Annoin sitten yhteen seinään tehdä piirroksia ihan luvan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, aivan paras. Ei ole kaapin ovet aina auki. Meillä toistaiseksi piirtely jäi tuohon. Ehkä ei olisi pitänyt sanoa, että äiti piirti tämän tapetin :D. Hyvä idis tuo! Taidetta koko seinän täydeltä.

   Poista
 3. Hei! Mistä tuo eteisen liukuovikaappi on hankittu? Se näyttää tosi kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on Tank Indoorin, en tiedä saako niitä enää mistään? Mut on tosi kiva. Suunnittelin itse sisällön, niin on just meille sopiva.

   Poista
  2. Vai tarkoititko tuota valkoista :D. se on siis tosi tosi vanha, Vanhan kaivoksen vanha arkistokaappi ja kulkenut miehen mukana meille.

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.