08 huhtikuuta 2020

PÄÄSIÄISKORISTELUA OLOHUONEESSA


Villa H, olohuoneen pääsiäiskoristelu, Georg Jensen rasia, pääsiäinen

  
Käytiin A:n kanssa keräämässä pajunkissoja ja koristeltiin kissat, kuten A sanoo, vaaleilla höyhenillä. Nuo höyhenet on jo vuosia koristanut pääsiäisoksia. Sohvapöydällä pajunkissojen lisäksi on kaksi Georg Jensenin soikeanmuotoista metallirasiaa. Nuo on aivan ihania ja ajattomia pääsiäiskoristeita. Sisällä on virpojille varatut suklaamunat, jotka virpojien sijaan menee tänä vuonna mieheni suuhun. 


Villa H, Georg Jensen rasia, pääsiäinen, Jonathan Adler maljakko

Ihastuin vuosia sitten noihin metallirasioihin instagramissa @evablixman:in tilillä. Pienempi rasia on meillä nyt kolmatta pääsiäistä ainakin, mutta suurempaa sai metsästää muutaman vuoden. Nyt tilasin sen heti, kun jostain verkkokaupasta sen löysin.

Villa H, olohuoneen pääsiäiskoristelu, Georg Jensen rasia, pääsiäinen

 
Näitten lisäksi laitoimme viikonloppuna A:n kanssa ohranjyvät itämään (muutama ruoho sieltä jo nousee) ja pöydällä on kipollinen pääsiäisherkkuja koristeena. A antaa suklaapupujen ruokapöydälläkin olla aivan rauhassa, pitää niitä koristeina onneksi eikä herkkuina.


Villa H, olohuoneen pääsiäiskoristelu, Georg Jensen rasia, pääsiäinen
Villa H, olohuoneen sisustus, Georg Jensen rasia, pääsiäinen


Kävimme sunnuntaina viemässä mummolaan pääsiäiskukat ja muita viemisiä terassin ovelle. Ihana oli vaihtaa kuulumiset 10 metrin päässä huudellen. A oli aivan mielissään kun pääsi reissuun ja sai leikkiä mummolan kissan kanssa pihalla. Nyt taas jaksaa olla kotona ja viettää pääsiäistä oman perheen kesken. Tuliaisena mummolasta toin omenapuun oksia maljakkoon, ei vielä pääsiäisenä kumminkaan omenankukista päästä nauttimaan.  Villa H:

2 kommenttia:

  1. Minkä hintaisia nuo rasiar on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin googlettelee, niin pienempi reilu 60 e ja isompi reilu 90 e.

      Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.