15 huhtikuuta 2020

NETTISHOPPAILUA


Villa H, lastenvaatteet, Gugguu takki, Polarn O pyret housut,


Lasten kanssa sitä saa näköjään koko ajan olla tilaamassa ja ostamassa jotakin. Syksyllä ostetut kengät on jo keväällä pienet ja sitten tarvii jotain välikausivaatteita ja seuraavaksi kesävaatteita. Voin sanoa, että muutaman kerran googletin, että mitä ihmeen välikausivaatteita sitä muka tarvitaan? Lopulta päädyin tilaamaan Gugguun takin, joka menee kesälläkin sekä Polarn O. Pyretin housut. Ja ihan näppärä yhdistelmä nuo housut ja takki taaperolla on. Ei tarvitse ostaa monia ulkovaatteita kun samat menee joka paikassa.

Villa H, Hunter kumisaappaat, välikausivaatteet, lastenvaatteet


Välikausikenkiä meillä ei ole enkä ole nähnyt tarvetta. Kuivalla kelillä mennään valkoisilla tennareilla ja sateella hopeisilla kumisaappailla. Olen nyt kolmen viikon ajan kannattanut montaa kotimaista nettikauppaa (ja muitakin) toteuttaen haaveita ja ostoslistalla olleita tuotteita. Niin sisustusta, kodinhoitoon liittyvää kuin A:lle vaatteita.

Villa H, kodinhoito, eteinen, pyykkiteline, puinen pyykkiteline, Cilla's
Villa H, kodinhoito, eteinen, pyykkiteline, puinen pyykkiteline, Cilla's
 

Tilasin pitkään haaveissa olleen puisen pyykkitelineen Cilla’silta ja se vetää kyllä yllättävän paljon vaatetta. Kuivaan siinä A:n vaatteet sekä muita pieniä vaatteita, niille se on minun mielestä paras. Ja mikä parasta, teline menee käytössäkin pieneen tilaan. Teline tuntuu todella jämäkältä ja kestävältä, toisin kuin meillä olleet teräksiset, jotka hajoaa aika helposti.


Villa H, olohuoneen sisustus, Creo Design shop, Jonathan Adler, Dora maar maljakko
Villa H, olohuoneen sisustus, Creo Design shop, Jonathan Adler, Dora maar maljakko, sisustaminen


Ja sitten vielä etukäteen hommattu synttärilahja itselle on tuo Creo Design Shopista tilattu Jonathan Adlerin Dora Maar maljakko. Meiltä löytyy jo samanlainen kulho, joka on aivan minun lemppari. Nyt meiltä löytyy sitten yksittäisille oksille sopiva maljakko samaa sarjaa.Seuraavaksi ostoslistalla on lisäterassi takapihalle sekä keinu A:lle.


  Villa H: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.