05 huhtikuuta 2020

MITÄ KAIKKEA LAUKUSSANI KULKEE MUKANA?


Kaupallinen yhteistyö: Enni´s Collection

Villa H, laukku lineri, Enni's collection, LV, louisvuitton


Mitä kaikkea laukussani kulkee mukana ja miten pidän laukun siistinä?
 
Villa H, laukku lineri, Enni's collection, LV, louisvuitton

Ennen kuin otin laukkuni käyttöön, tilasin sinne Ennin Linerin suojaamaan vaalea laukkua kaikilta tahroilta sekä tuomaan laukkuun ryhtiä ja järjestystä. Tykkään siitä, että kaikki on järjestyksessä ja omalla paikallaan laukussa, näin tavarat löytyvät sieltä helposti.

Villa H, laukun sisältö, Luis Vuitton,

Reilu puoli vuotta on lineri ollut käytössä ja se on kyllä niin helpotus laukku kaaokseen. Laukku pysyy siistinä ja järjestyksessä vaikkakin se olisi täynnä tavaraa.


Villa H, lineri, laukun sisältö, järjestys laukussa

Mitä kaikkea siellä laukussa sitten yleensä on? Vaipat, avaimet, lompakko, puhdistuspyyhkeet, nenäliinat, kynä, eväät ja juomapullo A:lle, ruokalappu, raksuja koirille, huulirasvaa, käsirasvaa, hanskat… usein myös vaihtovaatteet A:lle. Toisinaan myös leluja, läppäri, kalenteri ja omat eväät.

Villa H, laukku lineri, Enni's collection, LV, louis vuitton

Laukkuni on avonainen niin lineri antaa suojaa laukun sisällölle, kun ne on vetoketjun takana piilossa eikä niin näkyvillä.


Villa H, Ennin lineri, Enni's collection


Nyt on loistava aika tukea pieniä yrittäjiä. Saat koodilla VILLAH ilmaiset toimituskulut Suomeen huhtikuun ajan Enni’s Collectionin verkkokaupasta.Kaunista palmusunnuntaita!


  Villa H:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.