15 marraskuuta 2020

KÄYTÄVÄN SISUSTUS

 

Meidän käytävä on ollut aina vähän keskeneräinen. En ole löytänyt siihen sopivaa mattoa enkä sen enempää miettinyt mitä siihen laittaisi. Aiemmat valkoiset valaisimet olivat myös aivan liian näkymättömät. Kunnes eräänä päivänä siirsin ensiksi eteisestä valaisimet käytävään ja sitten vielä toin testiksi lastenhuoneesta maton ja makuuhuoneesta y-tuolin valkoisen taljan kanssa. Ja siinähän se oli, käytävän puuttuvat palaset. Käytävästä tuli heti kodikkaampi ja viihtyisämpi. 

 


Pitäisi kyllä useamminkin vaihdella vaikkapa vain valaisimien paikkoja niin saa uutta ilmettä kotiin. Toisaalta se saattaa myös tuoda tarvetta uusille valaisimille… 

 


Edelleen tuo taulukollaasi on yksi ihanimmista sisutusjutuista meillä. Varsinkin kun nyt ei ole mitään lomamatkoja tiedossa, on ihana muistella ja kertoa A:lle meidän aiemmista matkoista kuvien kautta. Missä kaikkialla sitä on tullutkaan käytyä ja mitä on nähty ja koettu. Muutamasta viimeisimmästä matkasta puuttuu vielä valokuvat, mutta ehkä teetätän niistä suurempia julisteita ja vaihdan välillä keittiöön uudet kuvat.  

 

 Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

2 kommenttia:

 1. Hieno idea nuo useat sisustustaulut! Pitää itsekkin soveltaa tuota kotonani!

  Ihanaa viikkoa

  https://suninidea.blogspot.com/2020/11/kotityo-palkitsin.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ja omista valokuvista kun teettää kuvat, niin saa persoonallisen taulukollaasin. Kiitos, ja sinne myös ihanaa viikonloppua!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.