22 maaliskuuta 2021

MAANANTAILISTA

 


Ihanaa maanantaita. Täällä maanantainen siivouspäivä venyi, koska heti alkuun imuroin pesupussin ja totta kai se jäi imurin putkeen jumiin niin pahasti, etten saanut sitä itse pois. Meillä on imuriin onneksi toinenkin putki, nimittäin pesurin putki ja sillä sitten sain imuroitua kodin ja sain siivottua loppuun hyvissä ajoin ennen iltaa. Koska silloin kun siivous on aloitettu, ei sitä millään viitsisi jättää kesken muutamaksi tunniksi.

 


Tänään tuli Ruokaboksin lähetys, joten tällä viikolla testataan uusia ruokareseptejä. Hauskaa, koska yleensä aina teen niitä perusruokia mihin en reseptejä tarvitse. Halusin juuri siksi testata tätä palvelua että saisinko uusia vinkkejä ruuanlaittoon. Toisaalta tuntui turhalta, koska muutenkin tilaan ruokaostokset kotiintoimituksella.

 


Tänään sain toimia hetken opettajana, kun siskontyttöni teki etäkoulutehtäviä meillä. Oli kyllä hauska, koska menee vielä aika monta vuotta siihen, että meillä on koululainen.

 


Ollaan seurattu miten kasvit on lähteneet siemenistä kasvamaan ja eilen laitettiin A:n kanssa rairuoho itämään. Taaskaan en muistanut multaa, mutta onneksi paperi toimii hyvin kasvualustana. Tällä viikolla myös koristellaan pajunkissoja palmusunnuntaiksi.

 


Tällä viikolla meinattiin käydä vielä luistelemassa ja hiihtämässä. Keskiviikkona siskoni tulee meille lastenhoitoavuksi. Itse voin silloin keskittyä aamusta alkaen töihin ja A pääsee ulkoilemaan ja leikkipuistoon heti aamusta tädin kanssa.  Ihana kun asuu sisaruksia lähellä. 

 

Täällä Puppe syö monesti koiran raksuja <3.

 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.