28 maaliskuuta 2021

TYÖ + ÄITIYS

 


Työn ja (koti)äitiyden yhdistäminen on ollut yllättävän helppoa. Aiemmin olin saanut sen kuvan että se on niin rankkaa käydä töissä pienen lapsen vanhempana. Minun mielestä rankempaa oli tehdä pelkästään töitä yrittäjänä, koska monesti se koko elämä oli pelkästään työtä. Nyt arkeen on tullut rutiinit ja rytmi. A ja koirat pitävät huolen säännöllisestä rytmistä ja rutiineista. Milloin ulkoillaan ja milloin syödään jne. 

 

 

Aamupäiväiset ulkoilut leikkipuistossa on tullut viime viikkoina minullekin todella tärkeiksi. Siellä saa vaihtaa ajatuksia muiden vanhempien kanssa ja olemme saaneet myös uusia ihania kavereita sekä A että minä. Nämä hetket vievät ajatuksen töistä ja työruuhkasta pois.

 


Se mikä välillä uuvuttaa on se, että vanhaan tapaan otan liian paljon projekteja kerrallaan ja illasta toiseen joudun nipistämään yöunista tunteja työntekoon ja tehdä myös viikonloppuisin töitä. Välillä on hetkiä, kun tekisi mieli itkeä kun ei jaksa, mutta ei se auta. Ruoka on tehtävä ja koirat on lenkille vietävä. Meidän koirat eivät suostu lenkille kuin minun kanssa ja mieheni tulee yleensä vasta iltaruuan aikaan, joskus klo 18 töistä kotiin. Onneksi voi välillä ottaa tyhjää kalenteriin ja pitää lomaa. 

 


 

Nyt ajattelinkin tämän työrupeaman jälkeen pitää hieman hiljaisempaa työtahtia seuraavat kuukaudet. Nauttia lumien sulamisesta ja kevään etenemisestä A:n kanssa. Seurata meidän lähellä asuvaa tikkaa lenkeillä ja ihmetellä luonnon heräämistä talviunilta. Suunnitella A:n kolmevuotissynttäreitä ja ulkoilla paljon aurinkoisessa kevät säässä. 

Villa H:

Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin

4 kommenttia:

 1. Ota vain aikaa enemmän itsellesi, ettet väsy. Kolmivuotissynttärit kuulostaa niin ihanalta... <3 Ja kevät!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo ootan kyllä et tää k-aika on ohi niin vois jossain käydäkin. Nyt sitten vaan kotona. Onneks kevät ja kesä tulossa. Ja synttäreitä ♡

   Poista
 2. Kuulostaa niin tutulta, haalia itselle liikaa projekteja. Lepo on välillä tarpeen ja on hyvä itse myöskin sitä ymmärtää ottaa.
  Ihanaa kevättä teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun työ on kivaa ja luovaa kanssa, niin ei meinaa tajuta pitää vapaata tarpeeksi. Pääsiäinen tuli todella hyvään saumaan. Nyt on lomatkin pitämättä, kun kotona vain koko aika ollaan. Kiitos ja samoin sinne!

   Poista


Kiitos kommentistasi ♥ Villa H –blogiini. Jos sinulla on postaustoiveita, niin otan niitä mielelläni vastaan.